Merhabalar internette bu konu üzerine çok farklı bilgiler var bilenleriniz varsa sizden ricam yardımcı olmanız. Babam almanya da doğup 9 yaşına kadar orda kalmışlar sonra ailesi ile birlikte kesin dönüş türkiye ye dönüş yapmışlar ve babası yağni dedem orada 14 sene kalmış. Bazı haberler ve duyumlar aldık. Yeni yasayla vatandaşlık sanırım kabul olmuş tam bu konuya hakim değiliz bizim ne yapmamız lazım, bize yardımcı olurmusunuz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Babam almanya da doğup 9 yaşına kadar orda kalmışlar sonra ailesi ile birlikte kesin dönüş türkiye ye dönüş yapmışlar ve babası yağni dedem orada 14 sene kalmış. Bazı haberler ve duyumlar aldık. Yeni yasayla vatandaşlık sanırım kabul olmuş tam bu konuya hakim değiliz bizim ne yapmamız lazım, bize yardımcı olurmusunuz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.