önceden ücretli olup sonradan ücretsiz olmuş uygulamlar falan var. mesela traffic racer. ücretliyken almıştım. oynadım sildim. sonra tekrar yükledim. ama reklam vardı. reklamı kaldır dedim 5 tl kesti tekrar. nasıl sinir oldum. birde 4blendhdr güncelleme almış. biz ücretsiz zamanda indirmiştik. ama tanımıyor. deen sürümü var. tam sürüm için para istiyor. yok mudur bunun çözümü ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Para çekememesi için ben Paypal nakit kart kullanıyorum. Alacağım uygulamanın ücretini yükleyip o şekilde alıyorum. Kartta kullanmadığımda da para bırakmıyorum. Para kesmesinin de önüne geçmiş oluyorum. Ödemeli kart kullanmak daha iyi. Kart bilgileri çalınsa dahi sorun olmuyor
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.