Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
256
Cevap
10955
Tıklama
44
Öne Çıkarma
Cevap: Alevilere İğrenç Hakaretler ! (14. sayfa)
X
4 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

Asıl cellatını destekleyen birilerini arıyorsan bu ülkenin %50 sine bakalırsın :)
Benim gecmiste ustume bomba atan, sehrimin adini degistiren bir lideri destekledigimi gorursen buyur bana soyle !


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hala aynı kafa cümle dahi değişmiyor " Kendi celladına aşık olmak " Tamam siz haklısınız.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @X_S!nS!
X
4 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: LaOtzi

Hala aynı kafa cümle dahi değişmiyor " Kendi celladına aşık olmak " Tamam siz haklısınız.
Yahu sen izah et o zaman ! Kendi ustune bomba atanlara, kendilerini zorunlu goce tabi tutan bu partiye oy verenlere ne demek gerekiyor peki ? Ben kendi celladina asik olmak diyorum !



K
4 yıl
Yüzbaşı

İlla celladın olması için üstüne bomba mı atması lazım :) daha zeki cellatlar var onlar seni öldürmeyip süründürüyor zira öldürse istedigini alamaz öylesi daha çok işine geliyor :) anladın sen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @X_S!nS!
X
4 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

İlla celladın olması için üstüne bomba mı atması lazım :) daha zeki cellatlar var onlar seni öldürmeyip süründürüyor zira öldürse istedigini alamaz öylesi daha çok işine geliyor :) anladın sen.
aklin sira zeka dolu cevap mi verdin simdi ? Benim icin bir Tunceli'nin CHP'ye oy vermesi bir Ermeni'nin ben MHP'liyim demesi demek gibi bir sey !


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Yüzbaşı

vaay şimdi de kendini dogrucu davut ilan ettin bravo seni tebrik ederim :D ama dediginin sadece şu kısmına katılıyorum milliyetçiler işcilere emekçilere destek olmadılar buna çünkü bahsettigimiz milliyetçilerin çogu güce tapan ve işcileri komunist cepheden olarak gördükleri ve kendileri de anti komunist oldukları için dolduruşa gelip işcilere saldırdılar bu kesinlikle yanlış tabiki, solcularda işci köylü savunuruyoz diyorlarda onların da kimlerle el ele oldugu belli .




Bu mesajda bahsedilenler: @maldoror2
K
4 yıl
Yüzbaşı

yahu her yazında istisnasız işci duyarı köylü duyarı kürt duyarı kasmışsın bir de bana duyar kasıyorsun diyorsun :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @maldoror2
M
4 yıl
Teğmen

Bir önce ki mesajında dedim kendi kendime "sanırım beni anlamaya başlıyor" diye, ama şu mesajını okuduğum zaman anlayış yetisi yerine hala ayrımcı, kibirli ve kendini çok özel sanan narsist birisi olduğunu anladım. Kurduğun cümleye bak "işçi duyarı" "köylü duyarı" "kürt duyarı"
Bir önce ki mesajında da;

"ama dediginin sadece şu kısmına katılıyorum milliyetçiler işcilere emekçilere destek olmadılar buna çünkü bahsettigimiz milliyetçilerin çogu güce tapan ve işcileri komunist cepheden olarak gördükleri ve kendileri de anti komunist oldukları için dolduruşa gelip işcilere saldırdılar bu kesinlikle yanlış tabiki, solcularda işci köylü savunuruyoz diyorlarda onların da kimlerle el ele oldugu belli"

Senin kurduğun cümlelerden de milliyetçiliğin temelinde ne olduğunu ve hangi akıla hizmet ettiğini bir kez daha iyi anladık. Bir öyle bir böyle olmak böyle bir şey olsa gerek.

Daha 20 yaşındasın şu içinde ki kibire bak. :)

Bu arada ben solcu da değilim. Bu kurduğun ayrımcı cümleleri bazı solcu kısımlar da yapıyor. Onlar "solcularda" oluyorda milliyetçiler neden bahsettiğim oluyor ? :D Ne güzel bir kaç solcu yanlış olsun "solcular böyle" diye gir hepsini aynı kefeye koy, ama söz konusu sen olunca herkesi aynı kefeye koymazsın...Çok iyisin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maldoror2 -- 6 Nisan 2020; 23:23:46 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kerem0559
M
4 yıl
Teğmen

Bu forumda coronadan önce tüm gün kadınları ve süriyelileri aşağılamaktan geri kalmayan binlerce kullanıcı vardı. Şimdi daha ciddi konuları var. Mubarek forumu ayakta tutan duygu da bu. Bir süriyeli bir olay yapsın ki bu haber yanlış mı doğru mu bunuda bilmiyoruz. Birileri yazıyor süriyeli bunu yapmış, hoooooppp hemen hepsi arap, hepsi leş, hepsi pislik..Ulan aynı şeyleri Türk de yapıyor Kürt de yapıyor. İnsanın kötüsü de var iyisi de var. Ama nedense ayrımcı kibirli narsist milliyetçiler bunu kabullenmek istemiyor. Kendilerine laf dokundurmazlar ONLAR TÜRK DEĞİL derler. O zaman yanlış yapan bir Kürt ya da Süriyeliden yola çıkıp hepsinden nefret etmeyin, aşağılamayın. Ayrıca mesela insan olmak. Bu ayrımcılığı başalatanlar militarist düzendir. Bayrak ne diye var ? Sınırlar ne diye var ? :))))

İnsanı birbirinden ayırmak için var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maldoror2 -- 6 Nisan 2020; 23:28:55 >

K
4 yıl
Yüzbaşı

hayır milliyetçiligin temeli ile alakası yok, genellikle türkiyede milliyetçiler denilen kesim ülkücüler olarak bilinir ülkücülükte sağ diye geçer sağ nedir kısacası patronculuktur sermayeciliktir bu fikirde olan adamların işcileri savunmasını bekleyemeyiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @maldoror2
M
4 yıl
Teğmen

kardeşim senin yaşın küçük. hem yaşın olsa bile bu ülke'de ki eğitim sistemi 2 zihniyet üzerine kurulu olduğu için senden kendi mantığını bulgularını bana anlatmanı bekleyemem. hep ezberlediğin şeylerle geliyorsun. bir önce ki mesajımdan hangi akıla hizmet ettiğini anlayabilirsin.


"işçi duyarı" "köylü duyarı" "kürt duyarı"

Sana ne dedim ? Ben hayatım boyunca bir milliyetçinin fabrika önünde grev yaptıklarını ya da işciler için gerçek anlamda elle tutulur bir eylem de bulunduklarını görmedim. Sen de kendin dedin solcular fln duyar kasıyor diye...Ben de dedim ki o fabrikaların önünde ciddi ciddi işçiler için elle tutulur işler yapan insanlar gördüm. Git duyar kasmanın ne anlama geldiğini öğren önce. Sabahtan beri ezberlemişsin bir şeyleri bana onları anlatıyon. İşin komik tarafı seni içine çeken o karanlığın nefretin ayrımcı zihniyeti bir mesaj sonra gösteriyorsun. Ama önce ki mesaj da da ne hikmetse ışık saçıyorsun mubarek. Ama aslında sen tam olarak busun ; "işçi duyarı" "köylü duyarı" "kürt duyarı"

Hadi Kürt duyarını anladık...Ulan işçi duyarıda mı aşağılık yalan dolan köylü duyarıda mı aşağılık yalan dolan ? İlk mesajlarında köylü insanların o şekilde öldürülmesini doğru bulmadığını söylüyorsun, şimdi "köylü duyarı" diyorsun. İçinde ki pislik her türlü ortaya çıkıyor. Boşuna her milliyetçi gibi iyi insanı oynamaya çalışma :) İyi bir insan herkesi eşit görmeye çalışır. Yani doğru olanlara bu şekilde cümleler kurmaz. Burada ki doğru ben değil, en azından köylü bir insan senden daha doğrudur şehir bebesi. işçi de senden daha faydalıdır senin o vatanına, otur klavyeden vatansever üretici fln ol..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kerem0559
K
4 yıl
Yüzbaşı

zeka dolu cevap degil ki gayet sade herkesin anlayabilecegi bir cevap :) zaten tuncelide chp o kadar da yüksek oy almıyor verenlerde büyük ihtimal hemşehricilikten oy vermiştir öyle olmasa bile zaman degişiyor insanların fikri degişiyor hep geçmişe bakarak siyaset yapamazsın ki ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @X_S!nS!
K
4 yıl
Yüzbaşı

aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan başka yaptıgın bir iş yok halen suç atmaya çalışıyorsun bak milliyetçilerin farbika önünde grev yapan işcilere elle tutulur bir destek vermedigini kabul ediyorum bunu üstte de söylemiştim hasta mısın nesin gelmiş 2.ye yazmışsın aynısını :D yahu benim işciye köylüye birşey dedigim yok benim karşı çıktıgım sonu senin alakasız yerlerde araya kürtleri işcileri köylüleri sokup bu adamlar üstünden konuşman, yapmayın şöyle şeyleri dışarıdan çok itici igrenç geliyor evet köylü duyarı diyorum çünkü senin yaptıgın duyar başka birşey degil şimdide çıkmış köylü senden dogrudur işci senden dogrudur diyorsun konuyu çektigin alana bak yok arkadaş tartıştıgım kişilere bak :D işin komik kısmıda şehir bebesi demiş :D :D ha beyaz türk degilim bu arada oradan da laf atmaya çalışma sen zengin bebesi elit bebesi diye laf söylemeye kalkarsın oradan :D




Bu mesajda bahsedilenler: @maldoror2
M
4 yıl
Teğmen

Ben zaten bu tarz şeyleri onaylamıyorum. Kim olursa olsun. Ben insanların ırkına bakarak, rengine bakarak, bilmem götüne başına bacak arasına bakarak namusa girmiyorum. Bu dünya da iyiliğinde olduğunu biliyorum. Beni ilgilendiren kısım bu. İşte görüldüğü gibi insan gibi yazan birisine karşılık olarak "köylü duyarı" "kürt duyarı" "işçi duyarı" diye bir yanıt veriyorlar. Bak babam da kendisini devrimciyim diye nitelendirmeye çalışıyor. Onun bu saçmalıklarını dinlemek istemiyorum. Ama bu demek değildir ben devrimciliğe karşıyım ya da doğru olana karşıyım ???? Anladın mı. Benim hayatımda kemalist olan insanlar da var. Onlarla oturup herşeyi insan gibi konuşabiliyorum. Hiç biri bana dönüp çocuk gibi öyle ortam ağzı yaparcasına duyar kasma lan köylü müsün sen işçi gibi ezik misin, kürt gibi misin demiyorlar. Elbet fikirler uyuşmayabilir. Benim bu arkadaşlarım savaşı onaylamıyor. Çünkü artık bu milliyetçiliğin bu topraklarda hangi amaçlarda insanlara aşılandığının farkındalar. Eskiden tabi ki yanlışlar oldu. Kimse kusursuz değildir. Demem o ki bir insan da bulunması gereken en güzel nitelik alçakgonulluktur. Sürekli onu bunu aşağılamak, insanların savaşması için uğraşmak, bu yüzden kan emicilere rant sağlamak neyin kafasıdır ? Biraz akıllanın artık mümkünse. Ben silah tutan hiçbir insanı onaylamam ve benimsemem. Anladın mı ? Eski konuyu sana birazcık açıklamaya çalıştım. Sen bana dönüp "sen de tunceliler gibi bilmişlik yapıyorsun" diyorsun. Kardeşim ben hayatım boyunca internet sitelerinde yazılan şeyleri okuyarak haraket etmedim. Benim anlayış yetim bu kadar aptalca bir şey değil. Benim rahmetli annem sırf kürt olduğu için 6 ay f tipi ceza evinde işkence gördü. Sen o kadını tanısaydın utanırdın kendi insanlığından. O derece diyorum. Şimdi buna sebep olan militarist düzeni mi destekleyeyim ben ? Bunu geçtim bak daha önce de söyledim. Ölen askerler insanlar masum insanlar var. Sen de biliyorsun zengine bir şey olmadığını hep fakir aile çocuklarına analarına babalarına oluyor. Sizin o doğalgazlı evlerinize bayrak asmanızın anlamı yok. Kimsenin ölmesine gerek yok kendinizle gururlanmanız için. Gidin kitap okuyun öğrenin ve onları paylaşın bunun için savaşın ve böyle gururlanın kendinizle...Genç insanların eline silah verip birbirini öldürmesine neden olarak gururlanmak nedir ? Bu hastalıktır. Bencilliktir. Saygısızlık sevgisizlik insansızlıktır.


Bu konuyu açan kişiler de daha konunun ayrıntısını bilmeden hemen malum düzen insanları gibi kışkırtma peşindeler. Kısacası neden insanlar da bir açık yaratıp nefret kusma gereksinimi duyuyorsunuz ? Bir insan bunu yaptıysa bunu bile fırsat bilmeyin. Olayı kendinize çekip "haaa bak ben alevileri dusunuyorum konu açtım bak bak ne yapmış insan değil bu" triplerine sokmayın kendinizi. Bu konuları açan kişiler gerçek hayatta ne yapmış, kime ne faydası olmuş yardım etmiş ? Elle tutulur insan gelip internette kendini göstermez. Bak grup yorum uyesi helin bölek ölüm orucundan sonra yaşamını yitirdi. Hani nerdeeeeeeeeeee konusu nerede insanlıgınız ?? Yok ama bu şekilde kışkırtamıyor forum ve kendine pay çıkaramıyor :)))))




Bu mesajda bahsedilenler: @Kerem0559
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.