DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Güzel bir noktaya değinmişsiniz beyefendi. Şahsen pizza ve hamburger gibi yemekleri kötü bulmuyorum, yiyorum. Fakat hamburgerin sağlıksız olduğu söyleniyor. Öyle midir veya değil midir bilmiyorum. Döner ve lahmacun gibi gıdalardan yana tercihimi kullandım.
Öğle yemeğinde İskender olmadı Adana olmadı Karadeniz pidesi olmadı döner olmadı lahmacun yemek gibisi var mı ? Şahsen hamburger pizza tipi şeylerden hoşlanmam ve yememeye çalışırım.
Walla batılı derken ne anlıyosunuz ona bağlı ben batılı deyince pizza,brokoli,brüksel lahanası falan geliyo en sevdiğim pizza tabiki bunlar arasından Türk mutfağı deyince Kuru fasliye,kebap,lahmacun,KAdın budu köfte,normal köfte,zeytinyağlı fasulye,tarhana çorbası,yoğurt çorbası amma saydırdım be
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.