Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 2 mobil kullanıcı
8509
Cevap
595832
Tıklama
18
Öne Çıkarma
Cevap: Akla Zarar Sahibinden.com İlanları (16. sayfa)
N
8 yıl
Yarbay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-hatasiz-2004-suzuki-jimny-4x4-otomatik-vites-135.000-km-de-391238394/detay

İlanda aracın kazası değişeni yok yazıyor. En altta sağ ve solun komple boyalı olduğu görülüyor. Tramer'e sorgulandığında ikisi miktarsız, toplamda 5 adet kazası mevcut, yaklaşık 5.000 TL'lik kayıt var. Ayıptır be.



S
8 yıl
Yarbay

"Aracımız ORJİNAL olup sadece ön çamurluğu değişiktir" demek, ne demektir arkadaşlar?



M
8 yıl
Yüzbaşı

N
8 yıl
Yarbay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sifir-ayarinda-2%2C400-km-de-sedan-kirmizi-full-orijinal-rs-435842605/detay

Bayide kırmızı yokmuş da , 10.000 TL zam gelecekmiş de bilmem ne. Bir de pazarlık yok diyor.



V
8 yıl
Binbaşı

R
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski


quote:

Orijinalden alıntı: Dentrassi

Hocam bu civicciler cidden apayrı bir kafa yaşıyor. Şu aralar bende civiclere bakıyorum. Az biraz bakarsanız yeni kasa civiclerin 2.elindeki araçların yarısı 0 fiyatından yüksek. Elegance otomatik için bayiiden 87.500 lira teklif aldık, liste fiyati 89.800 olan araba bu. Adam 2000km yapmış, üstüne 91 kağıt fiyat yazmış, aradım en son 90 olur dedi. Hayır fabrikasyon lpgli de değil, düz benzin :D Şaka gibi Başkası 10.000km yapmış 86 lira yazmış, pazarlık yok diyor falan. Hele birde memleketimde bir civic var, sahibinden.com sivas'a bakarsanız bulursunuz, siyah renk. 33.000 kmde, eski kasa araca 80.000 lira fiyat istiyor.

Ben pek anlamam, bu Civic'lerin özeliiği tam olarak nedir ? Diğerlerinden daha mı konforlu ya da donanımı mı fazla ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bayandan-eski-kasa-fiyatina-elegance-40bin-km-de-1.6-i-vtec-eco-421703400/detay

ARAC BOYASIZ HASAR KAYITSIZ OLSA 65 -- 70 BİN TL YAZARDIM 2012 Model arabaya

Ben sunu anlamiyorum , sahibinden ilanlarina neden bayandan oldugunu belirtme geregi duyuyorlar ?



Bayanlar temiz araba kullanmalariyla mi nam salmis durumdalar ? Bayanlar duzgun araba kullanip , zamaninda bakimlarini yaptirip , cizmeden carpmadan mi araba kullanmaktalar ?



Arac agir hasar kayitli ama sikinti yok bayandanmis mi demeliyiz yani ? Bayandan aldik artik guvenle kullanabiliriz mi diyecegiz ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Yüzbaşı

Benim isyanım edeceğim zarar için değil ki :) Ben zaten teoride 80.000₺ pratikde 60.000₺ gibi bir zararla satıyorum aracımı. Kafamda zaten bitirdiğim birşey. Olması gereken bu, ben kontağı açıp showroomdan çıktığım anda %15, sonraki her senede %5 daha değer kaybederim ki olması gerekende bu. Tabi benim bu mantıkla 40.000₺ zarar etmem gerekirken, f30 piyasasından dolayı bu rakamlarda oluyor. Benim isyanım sizinde belirttiğiniz gibi türkiyedeki 2.el piyasası. Tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz fakat insanlarımızın çoğu fırsatçı(!). Arabayı bir yatırım aracı olarak görüp sıfır almaları , 2.el alacağı zaman ise çeşitli çirkefe yatmaları. Hani sizinde dediğiniz gibi motorunuzu zaten ölü fiyattan yazmanıza rağmen noterde tekrardan fiyat kırmaya çalışması mesela bir çirkefliktir. Yüzyüze veyahut telefon üzerinden sizin belirlediğiniz rakama göre abartı rakamlarda öldürmesi bence bir çirkefliktir.



Neyse bunlar benim şahsi düşüncelerim, kimseye düşüncelerimi dikte etme gibi bir niyetimde yok zaten :) Biraz ağır yazmış olabilirim, beni taşlayacak birileri çıkar şimdi :D Sözüm size değil.



-------------------------------



Aslında satma gibi bir niyetimizde yoktu fakat karşımıza çok iyi bir teklif gelince bir miktar nakite ihtiyacımız oldu. Şimdi bir önceki mesajımda da yazdığım gibi madem kendi aracımı "piyasasından dolayı" büyük bir kayıpla satıyorum, o zaman benimde yine değer kaybı fazla olan bir model almam gerekli ki oransal olarak zarar etmeden çıkayım bu işten. Şimdi gidipte bu zararın üstüne bir piyasa arabası, mesela golf yada honda civic alırsam cidden bana girmiş olacak. Demeye çalıştığım şey buydu. Fakat bir volvo, yada subaru alsam hem nakit hedefime ulaşır, hemde fiyatına alabileceğim güzel bir araba olur.



-------------------------------



Aslında insanlarımızın bu garip düşünceleri birazda işime geliyor. Çeşitli inanışlarından, korkularından dolayı bu markalar ciddi değer kaybı yaşıyıyor. Düşünün benzer fiyata 1.4 tsi comfortline golf var, 1.5 t3 volvo v40 r design var, safkan 4 çeker boxer 1.6T subaru levorg var. Hangisinin f/p si daha yüksekdir ? :) Mesela volvoya insanlar hala "ağır araba, çok yakar, parça bulamazsın" diyorlar. T3 motor o çok sevdikleri tsi motor kadar tasarruflu olmasına rağmen daha yüksek performans sunan bir motor. Kaldı ki senelik 4.000 civarı sıfır satan bir markanın parça sorunu olacağını da hiçmi hiç zannetmiyorum. Yani bu inanışlar bir bakıma güzel olmuyor da değil.



Forumda belki bilirsiniz Huseyin-ZST, benim değer verdiğim bir yazar. Yazılarını da takip ederim. Onun da dediği gibi "Volvo-subaru-suzuki-mazda sakın almayın, pis arabalar, tu kaka"



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @revivo72
K
8 yıl
Yarbay

V
8 yıl
Binbaşı

İ
8 yıl
Yarbay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-volkswagen-golf-gti-pazarlik-olur-453926709/detay

Kapora dolandırıcısı dikkat edin. adam 65 bin liraya 2015 model Golf GTi satıyor. ydışına gidecekmiş de vs klasik yalanlar.

kullandığı fotolar da amerikada çekilmiş, sanırım internette bulup koydu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 25 Haziran 2017; 11:46:50 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
8 yıl
Binbaşı

fotoğrafın birleşik devletlerde çekildiği resmen basbas bağırıyor. hayır dikkat ederseniz ön ve arkadan plakaları alacak şekilde hiçbir fotoğrafı yok...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @toxoplazma
M
8 yıl
Yüzbaşı

kapalı garajlar biz görmeyeli oldukça modarnleşmiş
< Resime gitmek için tıklayın >



D
8 yıl
Yüzbaşı

Millet aşmış kendini valla




Bu mesajda bahsedilenler: @vebo
M
8 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar bu aracın 2012 model olması imkansız, Golf 7 lerin üretimi 2013 modelden başlamadı mı yoksa benim mi bir yanlışım var?

< Resime gitmek için tıklayın >

Adam DH Ölücülerine sesleniyor galiba.

< Resime gitmek için tıklayın >

Araç İzmirin olunca kanatlanıyor mu acaba.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Yüzbaşı

aracımız diye başlıyor ya..gerisini okumamak bile işgence..bir de aracımız sıfır diyor..herhalde 3 yıla yakın bayinin içinde turlamış



A
8 yıl
Binbaşı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-tertemiz-bayandan-c3-1.6-90hp-485073257/detay

Başlıkta sanki kelimelerin yeri değişse daha iyi olurmuş

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 25 Eylül 2017; 14:13:46 >

V
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: perestişkar

İĞTİYACDAN SATİLİK FÜLÜN FÜLÜ TOYOTA AVANSİZ

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-igtiyacdan-satilik-fulun-fulu-toyota-avansiz-474928373/detay

Şu kadarcık Türkçe bilmeyen adamlar, şu fiyattaki arabalara nasıl biniyor ya..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
8 yıl
Yarbay

S
8 yıl
Çavuş

423694514 ilan nolu Tucson için açıklama: tek bir vida dahi sökülmemiştir. Araç için istenen: 110 bin TL

aracın muadilleri: 110-125 bin arası

not: araç ağır hasar kayıtlı

bu tipler yüzünden 2. el araç fiyatları ederinin çok çok üzerine çıkıyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soneryakamoz -- 15 Ekim 2017; 23:26:26 >