Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
899
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Akk düzenlemesi ile ilgili bir soru ?
M
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

1 mayısta uygulanacak olan 02-08 saatleri arası kullanımın akn den sayılmaması durumu hali hazıdaki taahütlü kullanıcılar içinde geçerli olacakmı acaba ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
9 yıl
Yarbay

KDV artarsa geçerli kullanıcıların kdv si artacağı gibi buda devlet tarafından gelmiş bir yaptırım.



M
9 yıl
Yarbay

Evet olacak. Olması lazım bundan önceki uygulamada taahhütlüler de yararlandı tüketici lehine olduğu için taahhütlülerede uygulanmak zorundaymış. Abonelik sözleşmesinde görmüştüm sanırım yanlış hatırlamıyorsam yasal kurumlar tarafından yapılacak değişiklik kullanıcıya önceden haber verilir gibi bir şey yazıyordu.

Taahhütlüler için geçerli olmaması durumunda %90'ı taahhütlü abone olan kullanıcılar için bu düzenleme çöp olacaktır hiç bir anlamı olmayacaktır. O yüzden merak etmeyin taahhütlüler için de geçerli olacaktır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.