Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
529
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Akai am69 teac ar610
H
5 yıl (14 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Merhaba
Bu iki ürün arasında akai nin teac modeline nazaran çok bariz bir farki varmıdır. Elimde hk 3390 var ama anlamadığım kısım hk3390, hoparlörlere yetmiyo ve sönük kapalı çalıyor hissi veriyor. Aynı hoparlörler avr266 da daha canlı çalıyor.
Akai am69 5000 tl
Teac ar610 1500 tl
Kullanacagım hoparlörler jamo cornet 195 4 ohm.
Iyi günler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
5 yıl (7585 mesaj)
Yarbay

Akai am69 her anlamda üstün bir cihaz benim deneyimime göre. Teac malesef özellikle ar serisi stereo amfileriyle beni hiçbir zaman tonlama anlamında tatmin edememiştir zaten . Bu tabi çok kişisel bir durum, siz seversiniz ben sevmem vs vs çok kişisel bir durum yani . Fakat benim dinlediğim müzik türü için bana hiç tatmin edici gelmemişti ne ar600 ne ar610 ne de ar650 benim hoşuma gitmemişti . Ama akai yi dinlediğim günü hala hatırlarım, am69 beğendiğim bir modeldir . Tabi çok fazla değişken var . Kullanılan hoparlörden dinleti yapılan alana ve kullanılan kaynağa kadar... Sonuç olarak ben akai am69 düşünürdüm ama tabi karar sizin. Dinlemeniz , kısacası deneyim etmeniz şart .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl (14 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Yorumun için teşekkurler..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl (3 mesaj)
Er

İyi günler cihazı aldınız mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.