interneti arkadastan alıyorum onun modemi airtiest 5050 ondan kabloyla alıyorum ondan gelen interneti airtiest rt-211 modemimi router olarak kullanarak leptop ve masaustu pc me vermem mumkun mu bu arada arkadasın kullandıgı internet ttnetin interneti (koblonet degil) mumkunse modemim ayarları nasıl olucak yardım ederseniz sevinirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
kablosuz ayarları yapilandir. Sonrada yerel ag veya lan kismindan ip dhcp sunucusunu kapatıp cihazin ip adresini 192.168.2.254 yap. modemden kabloyu 211 e tak ap olarak calisir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.