Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1589
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AirPods Vs EarPods
G
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, yeni iphone 12 satın aldım. Şuanda bir kulaklık ihtiyacım var. Bu modellerde daha çok airpods'un daha çok tercih edildiğini görüyorum. Ben Lightning Konnektörlü EarPods tercih etmeyi düşünüyorum. Airpods alsam muhtemelen kaybederim. Fiyat olarak daha uygun. Ben kablolu tercih etmek istiyorum. Ancak ses kalitesi benim için çok önemli. Aslında görüntü olarak aynılar ama fiyat farkından dolayı ses kalitesi kafama takıldı. Airpods ile earpods arasında ses kalitesi olarak çok fark var mı? İki modeli de deneyimleyenler farkı açıklayabilir mi? Earpods alsam dışarıya ses verir mi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtxci -- 12 Ekim 2021; 0:19:58 >

İ
3 yıl
Onbaşı

kaybetmezsin. ben de oyle diyordum ama kullanmadigin zamanlarda kutuya koymak zorunda oldugun icin kaybetmen cok zor oluyor. kablosuz kulaklik buyuk rahatlik, earpods tavsiye etmem...



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

N
3 yıl
Yarbay

Devir artık kablosuz devri. Fiyat farkı çok ancak bir problem teşkil etmiyorsa bu saatten sonra kabloyla çalışan bir ürün almak mantıklı değil. Ses kalitesi olarak ise muazzam bir fark beklemeyin.
Kaybetmezsiniz bu arada. Kulağa gayet iyi oturuyor. Kullanmadığınız zaman da zaten kutuya koyacaksınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yarbay

Ses kaltiesi aslında aynı AMA , airpods kulakta kabloludan daha iyi oturduğu tam yapıştığı için daha kaliteli geliyor ses ( benzer deneyimi yaşamak için earpodsu kulağınıza tam bastırın ve kablonun earpodsu aşağıya çekmediğine emin olup elinizde tutun )

+ airpodsun ses kanalları earpodsa göre daha geniş o yüzden biraz ses farklı var



Q
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam ben de 11 cihazım için ilk defa geçen ay AirPods 2 ye geçtim. BENİM GÖRÜŞÜM ikisi arasında BARİZ ses farkı var. AirPods 2 çok daha iyi. Belki de sebebi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kulağa oturma farkıdır.

Mikrofon konusunda o kadar memnunum ki kablosuzdan hiç bir farkı yok, eğer 120 km hızla gitmiyorsam yani biraz yavaşsam motosikletin üstünde bile karşı taraf beni duyabiliyor.

Şarj konusunu EN AZINDAN ŞİMDİLİK kafama takmıyorum çünkü neredeyse 1 hafta içi boyunca şarjı bana yetiyor. Ayrıca kulağımda olduğunu resmen unutuyorum bazen o kadar rahat.

AMA

Dışarı ses veriyor, özellikle metro otobüs gibi sessiz bir ortamda %70 ten fazla sesi açamazsın.

Eğer bütçen uygunsa pro almanı öneririm. Ben açıkçası itiraf etmek gerekirse aradaki 1.000 TL fark için normal AirPods aldım. Çünkü benim için önemli olan telefon görüşmesi . Şunu net olarak söyleyebilirim ki AirPods 2 , Pro dan daha iyi görüşme kalitesi sunuyor

Karar senin .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.