Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
257
Cevap
11331
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Ainol Numy AX1 3G - Ana Konu (4. sayfa)
A
11 yıl
Yarbay

Sim özelliğini neden kullanamasın.. Millet mtk6589 işlemci telefonları imeiler değiştiriliyor diye alıyor... Androidli telefonlar başlığı altına bakabililrsin...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GUNEY_97
G
11 yıl
Teğmen

garantisiz gümrük sorunu olan bir tablete 400 tl bana pahalı geldi fikrimi belirtim.bunun dışında ime atılırmıs işlemci buna izin verirmiş en azından ben uğraşamam.bir kaç mesaj üstte siz zaten maliyetini ve zahmetini belirtmişsiniz. birde 15 gün posta beklemesi var ki cube Tr. cihazın 1 ay içinde geleceğini belirtmiş.
kimseyi yargılamak yada tartışma ortamı yaratmak değil amacım. yanlış anlaşılmasın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @acer_sahibi77
A
11 yıl
Yarbay

Ben sana muhalefet etmedim kardeşim yanlış anlama. Ben de sizin gibi Türkiye'den almayı tercih ederim. Ama bu herkesin kişisel seçimi.
Bakalım fiyatlar ne olacak buraya gelince, umarım söylenilen fiyattan piyasaya çıkar. Ama bekleyip görmek lazım.

Ben bekleyeceğim de... Ama isteyen yurtdışından getirtebilir. Ancak burada satılan fiyatla yurtdışı fiyat arasında %20-%30 fark varsa buradan almak daha mantıklı.
Gümrük olayını çoğu insan deniyor. Geçerse ne ala geçmezse de geri göndertiyor vergi ödememek için.




Bu mesajda bahsedilenler: @GUNEY_97
K
11 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: ainolTürkiye

quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam tekrar rahatsız ediyorum... Satışa ne zaman çıkacağı ve fiyatı hakkında kesin bir bilgi yok mu acaba daha? Belki yoğunsunuzdur gözünüzden kaçmıştır diye tekrar sorayım dedim... İyi çalışmalar...

merhabalar ,
cihazlarımız geldi ve stokta. imei kayıt işlemleri için bekletiyoruz ve imei kayıt harçlarını henüz alamadığımız için fiyat veremiyoruz sadece.
en geç salı günü bayilere dağıtılmış olacaktır, fiyatı ise yarın açıklayabilmeyi umuyorum.
saygılarımla..

11 Eylül tarihinde yazdığınız cevapta en geç salı günü satışlar başlayacak diyorsunuz. Neredeyse 20 gün geçti bir haber yok. Acil ihtiyacım olmasa biraz daha beklerdim ama başka marka da almak istemiyorum. Bu modeli çok beğendim. Benim gibi almak için sabırsızlanan bir grup var. Lütfen bizi dikkate alın. Kolay gelsin.



G
11 yıl
Teğmen

simkart+gps+radyo+ips ekran+7 yada 8 inç bir tablet varsa saniye beklemiycem. bu kadar beklediğimize değse bari.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
11 yıl
Yarbay

reklam yazan sanalpazar üyesinin mesajı silinice sizin mesaj biraz garip kalmış :)



A
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: GUNEY_97

Cube Talk 5H A5300 fiyati 180-190 dolar arasinda.baya maliyetli alisveris yapmissiniz.dilerim gümrüge takilmadan elinize ulasir.
- Cube Talk 5H A5300 çift sim kartli olduğu için ime kayit sorununuz olacaktır.+ maliyet
-gumruge takilirsa vergi odeyeceksiniz.
-cihazin garantisi olmayacak.
-en iyi senaryo ile gümrüksüz size maliyeti 500 tl civarina gelmiş olacak.
-500 tl ye :
Garantisiz
Hdmi desteksiz
Radyo özelliği bulunmayan
5.5inc ekranli bir cihaz almis olacaksiniz.
Amacim sizi elestirmek değil.yanlis anlamazsini umarim.Sesli dusundugumu ekrana yansittim.ben biraz daha bekleme taraftariyim.

Mesajımda da belirttiğim gibi "gelirse" gümrüğe takılırsa geri gider, imei sorunu yok engineer mode'da kolayca değişiyor, beni endişelendiren custom rom yeterli olmayacaktır custom rom bol olan başka modellere mi yönelseydim diye souyorum. Fiyat olarak ucuz garantili cihazların garantilerinin durumu ortada sadece psikolojik bir durum bence garanti servisi iyi olsun derseniz bu fiyatlara cihaz bakmamak gerek.

HDMI???
Radyo???

telefonlarımda bu özellikler oldu ama şimdiye kadar hiç kullanmadığım özellikler belki kullanacak arkadaşlar için elzemdir benim için değil.

Baştada belirttiğim gibi tablet alacağım bu ihtiyacımın yanında telefon özelliğinide gidereyim amacı ile bakındım, ihtiyacıma göre gümrüğe takılmaz ise fiyat/performans olarak bunu gördüm aldım.

Mevcut telefonum Motorola XT615 - XT720
Eşimde GMD - ZTE Blade



K
11 yıl
Teğmen

http://www.teknolojigemisi.com/ainol-novo-7inc-numy-ax1-tablet-telefon-pmu1446

Bu linkte Ainol Numy satışı yapılıyor. Sizin satış noktalarınızda adı geçmiyor. Bir inceleyip güvenilir midir? buradan ürün alınır mı? Bana cevap verebilirseniz çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ainolTürkiye
G
11 yıl
Teğmen

gg üzerinden satıcıyla görüştüm. Ainol Türkiye garantili olduğunu söyleyince ainolTürkiye ye pm attım.bayileri olmadığı goldan alınmış olabileceğini söyledi. ayrıca bir çok bayilik başvurusu olduğunu belki kendilerinin bayisi olabilirmiş diye ekledi.
linkteki ürün sayısı bu arada 10 adet bilginize. irtibatı kopartmıyalım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kaliope
A
11 yıl
Yarbay

http://www.gold.com.tr/ainol-novo7-eos-7inc-3g-beyaz-tablet-pc_u

Arkadaşlar ainol yeni bir görüşme özelliği olan satmaya başlamış novo 7 eos diye.. Cihazda 4400 mah pil var keşke numy'de olsaydı o pil gözüm kapalı alırdım...
Çift çekirdek ışlemci ve çift çekirdek gpu ama çözünürlük 1280*800 ve dediğim gibi pil 4400 mah... Ahhh numy ahhh şu son iki özellik olsaydı sende kraldın kral...
Cihaz gold'ta satılıyor... kusura bakmayın mobil sürümden linki koymaya çalıştım hep üste atıyor oraya koymak zorunda kaldım...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
11 yıl
Çavuş

Arkadaşlar bu ürünü alan var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yarbay

Bulupta alan yok diye biliyorum... Çünkü doğru dürüst satışa girmedi. Gold satıyordu bir ara ama o da önsipariş mi satış mı belli değil..

Aslında ainol Türkiye çok az ürün vermiş Gold'a diye söylemişti bir arkadaş..




Bu mesajda bahsedilenler: @normandiyali
G
11 yıl
Teğmen

hala bekliyoruz. AinolTürkiye mailime cevap vermedi . Bursa firması ısrarla tr garantisi var demekte bende ısrarla beklemekteyim.sanırım Kasım a sarkacak Ainol tabletler.kasıma sarkarsa Ainol karşısında rakip olarak cube ve Dell in yeni modellerini bulacak.bizlerin kafası daha da karışacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNEY_97 -- 4 Ekim 2013; 12:52:09 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yarbay

Hocam yukarıda da bahsettiğim gibi gold şimdi novo 7 eos diye ainol'un telefon özelliği olan yeni bir tablet satıyor. Başka yerde satılıyor mu kontrol edemedim...
Dell'in hangi modeli gelecek hocam... Aslında telefon özelliği olmasa da nvidia'nın tegra 4'lü bir 7 inçte gelecek gibi...


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GUNEY_97
G
11 yıl
Teğmen

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82088528
konusu yukarıda mevcut.
verdiğiniz linkteki tablette GPS yok :( GPS olsa alacağım ama yine yok. niye kimse her şeyi tam bir tablet yapmıyor anlamıyorum.kimse bana şimdi iPad samsung demesin.bütçe belli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNEY_97 -- 4 Ekim 2013; 14:55:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @acer_sahibi77
K
11 yıl
Teğmen

Ainol Türkiye'ye Facebooktan sordum. Eos'da telefon özelliği ve sms özelliği yokmuş. Sadece 3G simkartla internete girilebiliyormuş.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @acer_sahibi77
N
11 yıl
Çavuş

http://www.teknolojigemisi.com/ainol-novo-7inc-numy-ax1-tablet-telefon-pmu1446 bu sitede satılıyor arkadaşlar,kredi kartı tek çekim 445 tl'ye...şu an bu site ve gg'da satılıyor (satıcılardan birisi bu site oluyor ayrıca)
tabletin çözünürlüğü,bataryası ve performansı hakkında iyice araştırma yapmak lazım.

gold'da satılan ainol novo eos 7'de konuşma özelliği ile ilgili bir şey yok ayrıca görsellerde de tabletin üstünde konuşmak için ahize yok.



A
11 yıl
Yarbay

Maalesef GPS yok. Yok hocam bunlara baktığınıza göre iPad, Samsung demem ben :) bütçe 1500 olsa kimse düşünmez aslında ben o kadar parayı vermek istemem yine de en azından apple'a...




Bu mesajda bahsedilenler: @GUNEY_97
A
11 yıl
Yarbay

Allah allah ben youtube'da seyrettiğim bir videoda phone calling tablet diyordu yani telefon araması yapılabilen bir telefon...

Ama onlar daha iyi biliyorlardır sonuçta... Demek ki o videoda sallamışlar. Bir de herkes numy'yi beklerken bu nereden çıktı diye sorsaydınız keşke...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaliope
K
11 yıl
Teğmen

Aramızda şöyle bir konuşma geçti.

Gamze Özbütev:

İyi günler. Ainol Eos diye bir tablet çıkarmışsınız. 3G simkartlı sanırım. Ainol Numy gibi telefon özelliği var mı? Bir de merak ettiğim birşey var. Ainol Numy'den sonra gelen bir tablet nasıl oluyor da daha önce satılmaya başlanıyor Gold'da. Bir de daha önce sorduğum soruda Teknoloji Gemisi diye bir internet sitesinde Numy satışı yapıldığını yazmıştım. Bu site Gold'dan ön sipariş olduğunda bu ürünleri aldığını iddia ediyormuş. Bu doğruysa sizin garantinizde olması gerekir değil mi. İvedilikle cevap yazarsanız çok mutlu olurum. Numy'nin bayram sonuna kalması benim tüm planlarımı altüst etti. Bayramda tablete çok ihtiyacım olacak çünkü. Teşekkürler.
9 saat önce · Beğen


Ainol Türkiye:

Gamze hanım merhabalar Ainol EOS simkartlı ancak konuşturma ve mesaj atma özelliği olmadığından dolayı imei kayıt gerektirmiyor ondan dolayı satışa çıktı. Satış ve pazarlama birimiyle görüştüm teknolojigemisi çok yeni bayilik almış. Bizim garantimiz dahilindedir önceki bilgilendirmeden dolayı kusura bakmayın. Türkiyede satılan hiçbir AX1 NUMY'nin imei kaydı yapılamamıştır daha. Saygılar..


Gamze Özbütev:

Peki ben Teknoloji Gemisinden Numy'i alırsam IMEI kaydı olmadığından telefon görüşmesi yapamayacak mıyım. Yoksa siz IMEI kayıtlarını yaptırdıktan sonra onlardan aldığım ürün de buna dahil olacak mı. Yani IMEI kaydı yapılmış olacak mı? Yapılmamışsa ne gibi bir yol izlenmesi gerek oradan aldığım ürün için. Bu arada destek telefonunuz varsa verseniz daha iyi olmaz mı? Buradan yazışarak bazen sormak istediğimi tam olarak soramıyorum. Teşekkürler.
6 saat önce · Beğen


Gamze Özbütev Lütfen soruma cevap yazabilir misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @acer_sahibi77