Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1031
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aile hekimliği
B
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bugün askerlik şubesine gittim. Elime kağıt verdiler. Bunları internet üzerinden yap aile hekiminden sağlık raporu alıp gel dediler. Benim aile hekimi üniversite nedeniyle yaşadığım il de görünmüyor. Okuduğum il de görünüyor. İlla ki bu sağlık raporu aile hekiminden mi almak lazım yoksa özel hastaneden alsak olur mu. Ayrıca kasım ayında gitmek istiyorum ama celp dönemin de kasım (eski) yazıyor. Eski ne anlama geliyor. 2020 ye sarkmamasi için hayırı seçtim. Eveti seçersem celp döneminde "-" işareti çıkıyor
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

aile hekimini değiştiremiyor musunuz?



B
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Degistirdim ama ayın 5 i ne attı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Er

Hocam merhaba,
Askerlik muayenesi sadece sağlık ocağındaki senin aile hekimin tarafından yapılıyor. Bizzat Sağlık Bakanlığı’nı aradım. E-nabızdan sağlık ocağından yer alan ve kotası dolmamış farklı bir doktora hekimini değiştirebilirsin. Normalde hekim değişikliği 1 günde onaylanıyor ancak ayın 25 i ile 5 i tarihleri arasında değişiklik talebin varsa ayın 6. nda değişiklikler onaylanmaktadır.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.