Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1456
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AIG Sigorta Türkiye'den Çekiliyor
S
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://mobil.hurriyet.com.tr/ekonomi/abdli-sigorta-devi-aig-turkiyedeki-birimlerini-satiyor-40252200


Değerli dostlar ,

Haberde görebileceğiniz gibi AIG sigorta Türkiye'den çekiliyor. Firma 3 ay önce yazdığım gibi çekileceğinin sinyallerini veren bir firmaydı.

Bana neden bazı firmalarla çalışmadığımı sorduğunuz zaman , güvenmenizi söylemememin bir nedenide bu tür firmaları önceden tahmin edebilmem


Bu nedenle ben poliçe yaptığım firmaların hepsinde firmanın batması ya da faliyetlerini ne olursa olsun durdurması durumunda noter tasdikli ödeme garantisi veriyorum.

Sizde öncelikle Türkiye'de küçük firmalardan uzak kalarak Ve güvenilir acentelerle çalışarak kendinizi garanti altına alabilirsiniz.

ABD'de çalışırken AIG sigortanın büyüklüğüne defalarca şahit oldum. Lakin Türkiye'de orta sıralarda kalıyorlardı. Bu nedenle bir firma hem Türkiye'de hem de dünyada iyi bir sıradaysa tercih etmenizi öneririm.

Poliçesi olan arkadaşlar acenteleriyle iletişime geçebilir. Şirketin devir güvencesini , finansal fon vermektedir. Lakin geçiş süresince çeşitli problemlerle karşılaşabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 18 Ekim 2016; 22:41:08 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Binbaşı

İyi akşamlar,

AIG Sigorta Türkiye'de hiç bir zaman pazarda hakimiyet sağlamadı, zaten amaçları da sigortadan para kazanmak değildi. 2002'den sonra çok güzel paralar kazandılar ama buzdağının gözüken kısmı sadece sigortacılık faaliyetleri idi.

Moody'S'in Türkiye'nin notunu düşürmesinden sonra buradan kazandığımız yeter batak vermeyelim diyip çıkmaya karar vermişler besbelli. Bu bağlamda bu kararları ülkemiz adına olumlu olmuştur.




Bu mesajda bahsedilenler: @spacewolf
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.