Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
74
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Agv K3 vs Agv K1 S
F
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

İki kask arasında kaldım. K3’de güneş vizörü olması benim için çok büyük avantaj. K1’e siyah vizör alıp geceleri falan şeffaf vizör takıp çıkartmakla uğraşmak istemiyorum. Güneş gözlüğüyle kullansan onun konforu da bir yere kadar. Ancak gördüğüm kadarıyla K1’in havalandırması ve rüzgar direnci, aerodinamisi daha iyi deniliyor. Sizce arada ne kadar fark vardır ? Arada gerçekten hissedilir derecede bir fark varsa K1 alıp güneş gözlüğüyle kullanmaya devam edeceğiz mecbur :)

Motorum Kawasaki Z650 bu arada.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

P
2 hafta
Teğmen

agv k3 daha uygun gibi görünüyor.

iki kaskta güvenlik olarak ECE 2206 segmentinde
190 derece görüş açısı var.
ağırlıkta aynı

senin motora uygun, fiyatları arasında da çok fark yok zaten. K3 mantıklı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Aynen dün K3 sipariş ettim ben de bekliyorum bakalım gelmesini. Gerçi K1’den çok Hjc i71’le çok gidip geldim o polikarbon olduğu için ama rüzgarla ilgili çok şikayet görünce K3’e döndüm geri.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pckolog08
P
2 hafta
Teğmen

hayırlı olsun. bazı şeyleri çok alternatifli düşünmemek lazım. o zaman karar vermek daha da zorlaşıyor. aldığın kask iyi. daha iyisini alana kadar en iyisi o ;-)




Bu mesajda bahsedilenler: @Felurian
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.