Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
2404
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Age of Empires mobile ön kayıtlar açıldı: İşte oynanış videosu (2. sayfa)
H
4 ay
Teğmen

Ücretsiz olması kötü. Ya hayvan gibi zamanımızı ya da çok daha fazla paramızı yemek istiyorlar ücretsiz oyunlarda. Neyse ki grafikler hiç olmamış genel olarak AOE ruhuyla hiç alakası yok demodan çok belli. Sadece isim aynı. İronhide Game Studio nun Kingdom Rush serisi daha iyidir bundan. Daha çok eski AOE ruhu var oyunda.




A
4 ay
Binbaşı

red alert da bana daha sevimli geliyor ama o kadar da kafayı kırmadım. web sürümleri var arada girerim daha oyun başlamadan hazır bekliyormuş gibi 1. dakikadan rush atmaları yokmu . ne iğrenç bir yapay zekası var ya





Bu mesajda bahsedilenler: @mystiery_
İ
4 ay
Yüzbaşı

Bu tarz oyunlar iyi olursa hoşuma gidiyor. Bir ara birini oynuyordum böyle Türk oyuncular hatta gezegen vardı sıralama da Ktü klanı vardı 1.di serverde. Bende bir Türk klanına girmiştim. Orduları savaşlar da ve korumak için birbirine yollamak veya düşmanlara beraber yollamak filan vardı ve acayip eğlenceliydi ganimetler kazanıyordun haritada yaratıkları kesip aynı şekilde. Burada ise gemi bile koymuşlar adamlar. Eğer hakkını verebilirlerse tutar, ben ilk günden oynamak isterim. Böyle oyunlar Clash of Clansdan daha zevklidir. Çünkü + olarak haritası vardır ve bir sürü oyuncu ve klan vardır bunları fiziksel olarak görebilir, konuşabilirsin başka bir yere taşınabilirsin. Saldırı başladı mı gece? Arkadaşın arar saat 1 de hemen oyuna girersin düşmandan önce hareket eder ya savunur ya saldırırsın öyle bir heyecan :) bence güzel olabilir eğer emek verilmek istenirse. İnsanların olumsuz bakması normal çünkü çoğu kalitesiz oluyor mobil oyunların, sadece reklamdan ibaret. Ama bunda savaşlar bile daha detaylı gibi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
4 ay
Binbaşı

Bende red alertciyim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mystiery_
4
4 ay
Yarbay

Şu videoya GTA San Andreas yazsalar daha yakın bir video olurdu age of ile ne alakası var pay to win oyun olmuş resmen



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
4 ay
Yarbay

Tat vermeyecektir. Bildiğimiz yeni nesil coc tarzı olacak gibi. Yani bu şekilde onlarca oyun var zaten. Mesele offline lan party yada online eşleşmeli klasik tarzda olması lazım diye düşünüyorum.




V
4 ay
Yarbay

Aynen öyle. RTS değilse sadece ismini ve marka değerini kullarak cash grab yapacaklar. Firmalar mobile kolay para olarak bakıyor, PC ve Konsol kalitesinde oyun sunmak umurlarında değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Wjéasz
W
4 ay
Binbaşı

Çöplüğe döndü zaten hocam şuan mobilde oynanabilecek birtane oyun yok



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Vain
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.