Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
250
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ağ kablosu takılı değil
E
21 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

beyler bune ya bende xp pro yüklü internete de giriyorum ama biryerde okudum böyle bişey olrsa bilgisayar için tehlikeliymiş altta saatin orda bir amblem ve ağ kablosu takılı değil diyor.Yükledim sisi birdaha olmadı nasıl düzelir herşey takılı neden kaynaklanıyor yarımcı olursanız sevinirim



F
21 yıl
Binbaşı

makinanda ağ kartı var,bu karta bir kablo takılı değil,windows xp de bunun farkında.herhangi bir sorun yok.eğer o görüntüyü yok etmek istiyorsan ağ ayarlarına gir orada bi kutucuk var "sistem tray de ağ durumunu görüntüle" cinsinden oradaki işareti kaldıracaksın(önümde xp olsa tam yolunu yazacam:)



E
21 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

fuatt girdimde senin dediğin gibi birşey yazmıyor benimki xp pro tr anlamadım yani neyi kastediyorsun bulamadım şu dediğini tam açsana



V
21 yıl
Yarbay

ağ bağlantılarının üzerinde sağ tuşu tıkla özelliklere gir. gelecek kutucuktata ağ bağlantın görünücek. onunda üzerinde sağ tuşu tıkla onunda ozelliklerine gir. sonrada gelecek olan menude ethernet kartının modelinin ve altında yapılandır kutucuklarının dahada altında tcp/ip turunden baze protokollerin olduğunu görüceksin. onların hiç birine dokunma:) biraz daha aşağıya bakarsan. yanında kucuk bir kutucuk olan bir yazı görüceksin. ağ bağlantı simgesini görev çubuğunda goster. onun yanındaki çeltiği kaldır. ve bir daha karşına çıkmasın.
veya bilgisayarımın üzerinde sağ tıkla. oradan donanim aygıt yoneticisi. tıkladığın zaman senin karşına yeni bir menu gelicek. orada ağ bağdaştırıcıları seçeneği var. onu tıkladığın zaman karşısında senin makinana takılı olan ethernetin ismini görüceksin. üzerinde sağ tıkla ozellikler gir. devre dışı bırak seçeneğini seç. sorun kalmaz. bir dahada karşına çıkmaz.
+ bilgisayarın her açıldığında karşına ağ bağlantıları kontrol ediliyor seçeneği gelmez.



F
21 yıl
Binbaşı

tam bunu kastediyordum:)



E
21 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

saol ınf_onb ve fuatt



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.