Merhaba aegean havayolları'dan cenevre - atina bilet aldım. Ama şöyle bir durum var benim soyadımda ı harfi var ama küçük harfle yazınca kabul etmedi bende i yazdım ve öyle bileti aldım. Şimdi tekrar denedim büyük harfle yazınca ı harfini kabul ediyor ben aldığım zaman olmamıştı diye hatırlıyorum belki benim klavyemden belki sistemden dolayı. Mail attım cevapda gelmedi. Bir sıkıntı our mu ve nasıl düzeltebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.