Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1107
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ADSL Kurulum Problemi
R
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selam Arkadaşlar adsl bağlandı ama kurulum yapamıyorum. 2 farklı modem ile denedim 3 farklı splitter denedim yine olmuyor. Modemlerin birisinde varsayılan rota zaten mevcut uyarısı veriyor kullanıcı adı şifre yazarken. Diğer modemde de kullanıcı adı şifre yazabiliyoruz ama bağlı değil diyor arayüzde.
Müşteri hizmetlerini aradım 2 gün inceleme yaptılar 2 günün sonunda kendilerinden bir problem olmadığını internetin aktif ve açık olduğunu söylediler. Sizce ne yapmam gerekiyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



O
9 yıl
Onbaşı

Kardeşim Bir de modemin müşteri hizmetlerini aramayı dene



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
9 yıl
Onbaşı

Çünkü Muhtemelen küçük bir yerde hata yapıyorsundur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.