Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
218
Tıklama
0
Öne Çıkarma
adsl kullananlara bir soru
N
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

adsl kullanıyorum,veri alış-verişi hiç sayfa açmadığı halde çok hızlı ilerliyor,işletim sistemini yeni kurdum,virüs,spy programı yok,update yapmıyor.Bazen de hiç veri alış-verişi olmuyor,bir iki site dışındakileri açmıyor, haberturk.com hemen açmasına rağmen diğerlerinde bitti yazıyor ama ekran beyaz.Veri alış-verişi yok,bu sırada icq yada kazaa açarsam veri akışı başlıyor ama sayfalarda duruyor,neden olabilir?teşekkürler.



F
20 yıl
Çavuş

modeminin markasi nedir. modemindende kaynaklaniyor olabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
20 yıl
Yüzbaşı

proxy bak, dil kodlamasına bak.
onlarda sorun olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

modem markası onixon, yan komşumun da aynı ama onda açıyor,ben de açtığı zaman da oluyor ama çok istisna, 20 denemede ya bir ya hiç, proxy bak nasıl oluyor,açarsanız sevinirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
20 yıl
Yüzbaşı

BEnce sorunun modem değil Browserde problem olabilir. Baştan kur birde explorer in service pack ını kur dene bakalım ne olacak. Eğer modemde sorun olsa neden veri alış verişi yapsınki ha bu arada bazen hattanda kaynaklanıyor olabilir. Firewall var ise kaldır makinanda services pack2 var ise onuda disable et dene bakalım ne olacak....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
20 yıl
Binbaşı

İşletim sistemi nedir kurduğun ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.