Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
859
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ADANA KEDİM KAYIP GÜZELYALI ESKİ İTFAİYE CARREFOUR-EXPRESS ÖNÜNDEN
B
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ADANA KEDİM KAYIP GÜZELYALI ESKİ İTFAİYENİN ORDAKİ CARREFOUR-EXPRESS ÖNÜNE KEDİM BALKONDAN DÜŞMÜŞ VE BİRİSİ YARDIM AMAÇLI OLSA GEREK ARABAYLA ALIP GÖTÜRMÜŞ ALLAH RIZASI İÇİN GERİ GETİRSİN ÇOK ÜZÜLÜR OĞLUM BAŞKA EVDE, SATACAKSA PARASINIDA VERİRİM SATTIYSA ALANINDA SATANINDA PARASINI FAZLASIYLA VERİRİM NE İSTİYORSA YETERKİ GETİRSİN TURUNCU-BEYAZ HAFİF BASIK BURUNLU KEDİM TELEFON: 0544 391 22 51 LÜTFEN PAYLAŞALIM



D
12 yıl
Yarbay

Sanırım facebook'ta da görmüştüm ilanınızı. Çok üzücü bir durum. İnsanlar bir hayvan bulduğunda sahiplenmeden evvel muhakkak sahiplerine ulaşmaya çalışmalılar. Umarım bulan kişi de size ulaşmaya çalışıyordur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

inşallah öyle olur bulan kişinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum onlar sahipsiz sanmışlardır ama kedimin bir evi bir ailesi var inşallah ilanlarımı görürlerde oğluma kavuşurum.yastığımın sol köşesinde yatardı,6 gündür uyuyamıyorum doğru dürüst eşofmanlarımı giymeden yatıyorum 6 gündür olurda bir ses gelirse koşarak dışarı çıkıpta kedimi alayım diye ..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.