Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
808
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ActionScript 3.0
V
13 yıl (350 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar!

Ben ActionScript 3.0 ile bir öğretici oyun geliştiriyorum. Ne yazık ki zamanım kısıtlı olduğundan dile tam hakim olamadan projeye başlamam gerekti. Soracağım şeyler;

1-) Farklı bir layer'deki herhangi bir frame'e nasıl giderim? Yani gotoAndPlay() komutuyla aynı layer'daki farklı frame'e gidebiliyorum, farklı layer'a nasıl giderim?

2-) Bir objenin sahnede bir süre görünüp sonra kaybolmasını istiyorum. Fakat butona tıkladıgımda anında sonraki frame'e geçtiğim için resmi göremeden diğer frame'e geçmiş oluyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

3-) Oyun geliştirme sürecinde bana yardımcı olabilecek güncel kaynaklar nelerdir? internet siteleri, bloglar. formlar vs. gibi

Teşekkürler...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.