Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
530
Tıklama
0
Öne Çıkarma
acılıstaki anakart logosunda takılma
F
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaslar acılısta anakart logosunda takılıyorama herr zman diğil? makına sıfır core2 duo gigabyte anakart falan ne yapmam gerekir ?



D
15 yıl
Yarbay

BIOS Update yapabiLirsin, ama anakart Logosunda takıLması Logoda probLem oLduğunu göstermez, arka ekranda diskLeri, ramLeri vs. kontroL ettiği için onLardan birinde takıLıyordur muhtemeLen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
15 yıl
Yüzbaşı

+ usbleri kontrolet
iç kısımlarda metaller birbirine deyiyorsadas yapabilir..ve açılışta bilgisdayarı ensadebiçimde hiç bir jak giriş takılı olmasın mouse veya klavye usb ise belkide bundanda olabilir detaya indikçe problem çeşiti artar ve pğroblemi çözebilirsiniz..



A
15 yıl
Teğmen

hocam aynı sorun bendede var anakartının markası ne bnmki biıosatar yazan byeşil bi reklamda takılıp kalıyo her seferinde fişi çekmek zorunda kalıyorum bi daaki açışımda düzeliyo


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
15 yıl
Teğmen

Logo Da Kalmasinin Tek Sebebi Ramlerden kaynaklanıyor heleki biostar anakartsa vay halinize diyeiblirim arkadaşlar yapacaginiz ramleri değiştirmek


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
15 yıl
Binbaşı

Logoda takıldıgında F1 tuşuna bas bakalim ne olacak ?



A
15 yıl
Teğmen

çok masraflı olur bu haline razıyım :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.