Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
570
Tıklama
0
Öne Çıkarma
acil yaw cd player da cd kaldı çıkmıooo
N
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

YAW BİZİM ARABDA Kİ CD PLAYER A 200 MB LIK UFAK CDLER OLUYOYA ONDAN KOYDUM BÖLE HÜP DİYE İÇİNE ÇEKTİ Bİ DAHA VERMEDİ NEYAPSAM NEYAPSAM NE OLUR ACİL CVB VERİN



M
19 yıl
Çavuş

bilgisayar mı? müzik seti ya da vcd falan mı tam anlayamadım..? bir de bu cd playerlerin iki çeşidi var...birinde ki en çok normal tepsili(kızaklı) onladan mı? yoksa cd yi içine aynen bankamatik kartını soktuğun gibi cd yi soktuklarından mı? eğer bilg cd romu ve klasik tepsili ise cd rom ların önlerinde küçük bir delik vardır.. oraya bir ataçı düz tel haline getirip sokarsan biraz da ittirirsen çıkar..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

kardeş araba nın cd playerı yaw içine alıo o bankamatik kartları misali


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
19 yıl
Yüzbaşı

slm
tek çaren cd playeri yerinden sök ve içini aç ne istiyorsan içinden al başka çare yok içindeki cd takıldı kaldı bir yerlerde demekki


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Teğmen

cd romlarda olduğu gibi üzerinde iğne gibi birşeyin gireceği bir delik varsa oraya bir iğne veya benzzeri bi şey sokmayı dene genellikle bu tür durumlar için koyuyorlar .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Çavuş

A
19 yıl
Yarbay

dostum sökmeden bişii yapamazsın bu aletlerde kurtarma deliği yok malesef



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.