Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
707
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acil yardımlarınızı bekliyorum son 2 gün!!!!!!
C
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar geçen hafta Ankara Tan Oto'dan Transit Connect Kombi GLX K210S GLX 1.8 TDCi 110PS lik araç için anlaşmaya vardık. Pazartesi günü aracın liste fiyatı 31.600 idi. Biz 30.800'e anlaştık. Aracın işlemleri uzadı ve teslimat pazartesiye kaldı. Bugün ford'un sitesine girdiğimde 4 eylül tarihli yeni liste çıkmış ve aracın fiyatı 2000 tl daha inmiş. Bana 2 eylül tarihinde en az %2 zam geleceği söylendi. Şu an itibariyle kredi hariç tam 6000 tl ödemem gerekiyor. Arabayı daha teslim almadım. Bir de liste fiyatları her ay 1 kere güncellenmiyor mu? Hem 2sinde hem de 4ünde iki kere liste fiyatı çıkması normal mi? Aracı pazartesi günü alacağım, eğer indirim söz konusuysa nasıl bir yol izlemem gerekir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



U
15 yıl
Binbaşı

Kapora vermediysen hiçbirşey ödemen gerekmiyor.Ve tekrar pazarlık et.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yarbay

L
15 yıl
Yarbay

Aynı yerle tekrar pazarlık etmek hoş olmayabilir. Eğer alışveriş bittiyse, her gelen indirim için " e biraz daha indirim, biraz daha indirim" esnaflığa aykırıdır. Ayrıca kuralları koyan da, o bayi değil, Ford'un bizzat kendisidir. Bayinin kendi elinde olsa veya bilgisi olsa, o zaman dilediğiniz gibi bayideki satış elemanına kızabilir, gerekirse sözleşmeyi elemanın yüzüne fırlatabilirsiniz, ama bu konuda bayinin suçu yok.

Ankara'da Tan oto'dan başka birisi Sincan'da olmak üzere 5 tane daha bayi var. Ben sizin yerinizde olsam, yarın sabah erkenden diğer bayileri telefonla arar, onlardan ellerinde bulunan araç modelleri ve verebilecekleri son fiyat teklifini alır, en uygun verecek olan yere giderim. Hatta gitme imkanınız varsa Eskişehir, Kırıkkale gibi yakın yerdeki bayileri de telefonla arayarak bilgi alın.

Ben İzmir'de oturduğum ve İzmir'de zamanında 3 tane bayii olduğu halde, diğer bayileri de telefonla aradım ve yaklaşık 2.000 TL daha ucuz veren ve bulunduğum yere 100 km daha uzakta olan bir yere gidip aracımı oradan aldım. Emin olun, 6 saatte her şey bitti, telefon ettim, anlaştım, gittim, parayı ödedim ve geçici plakayla aracı aldım geldim.

Bir bayiye muhtaç değilsiniz, diğer bayilerden de fiyat alabilirsiniz. Fiyat farklılığı konusunda da Ford, ne yazık ki bayilerini serbest bırakıyor, tıpkı servis fiyatlarında olduğu gibi. O yüzden diğer bayileri arayıp fiyat almayı sakın ha sakın unutmayın.

Bir de iki gün var demişsiniz ama başlığınızı açtığınız vakitte hiç bir Connect kullanıcısı girip bir yorumda bulunmadığı için sorunuzla yeterince ilgilenen olmamış. Bari aldıktan sora topiğimizi ziyaret edin de, bilgilerimizi beraberce paylaşalım...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.