Ödevim var ghost la ilgili çok araştırdım ve bulamadım.Norton ghost değil sadece ghost programı lazım ve cd ye atıp taktığımızda karşılama penceresi açılması lazım.kısacası boot özelliğine sahip ghost.iso dosyası lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. 0 alacam bulamazsam
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kardeş iso yazıcı ile cd ye kaydedersen sistem açılışında cd seçersin otomatik başlar. Benim ve zannediyorum çoğunluğun boot edilebilirden anladığı bu! Ama sen başka birşeyden bahsediyorsan bilmiyorum. içinde hem dos hemde windows altında çalışan 32 bit olanı mevcut. Zannediyorum olayı bilmediğin için acil karar vermişsin. CD ye yazdırıp veya bir iso oluşturma programı ile de kontrol etsen anlardın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 31 Mart 2010; 18:17:34 >
Ödevim var ghost la ilgili çok araştırdım ve bulamadım.Norton ghost değil sadece ghost programı lazım ve cd ye atıp taktığımızda karşılama penceresi açılması lazım.kısacası boot özelliğine sahip ghost.iso dosyası lazım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
0 alacam bulamazsam
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.