Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2591
Tıklama
0
Öne Çıkarma
acil bısıklet bilgi bianchi rcx429 29 hd
S
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

bianchi rcx 429 29 hd bısıklet alıcam sızce nasıldır sehırde ve bozuk yollarda kullanacagım spor olsun kılo vermek ıcınde kullanıcagım.
boyum 1.78
fıyat olarak 700 tl ye alıcagım kuzenim 1ay once almıstı ama zaman bulup bınemıyor toplam 5-10 kere bınmedı bıle nasıl alıyımmı

resım ekledım bısıkletın
< Resime gitmek için tıklayın >



K
9 yıl
Er

Kadro boyu size uygunmu 29 inc janta sizinde boyunuzu goz onune alirsak 16 inch kadro oneririm 18de olabilir ama yinede bi deneyin cihazin kadrosunu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Er

bende kırmızısının fotoğrafını arıyordum internette bulamamıştım. mavisine göre daha keskin duruyor ama güzelmiş. benim de boyum 183, 48 kadro gidiyor bana, hiç binme fırsatım olmadı, yorumda bulunanları hiç bulamadım, bianchi sanki kullanan azmış gibi geldi, bu kapsamda yorumlar oldukça değerli benim içinde..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Er

Asfalt yolda kullanımı işkence ama lastikleri inceltirseniz her yola gider sorunsuzca. Sadece arazi için düşünülürse yeterli.





< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.