Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
300
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Açık dünya oyunu Crashlands yaz döneminde mobil platformlara geliyor
E
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi





Açık dünya oyunu Crashlands yaz döneminde mobil platformlara geliyor





Ödüllü Butterscotch Shenanigans tarafından geliştirilen ve açık dünya oyunlarının en iyi örneklerinden birisi olacağı tahmin edilen Crashlands, yaz aylarında Android ve iOS için indirmeye sunulacak.




Crashlands pek çok oyun planının biraraya gelişi olarak ifade ediliyor. Açık dünya, hayatta kalma, silah geliştirme, hayvan evcilleştirme ve stratejik dövüş bunlar arasında yer alıyor.




Oyunda karakteriniz ile açık dünyada sonsuz bir mücadele ve keşfetme macerasına atılıyorsunuz. Oyundaki zorluk karakterin bu macerada sürekli gelişime ihtiyaç duyması ve oyuncuların da çevrelerini keşfetmek zorunda olması. Geliştiriciler açık dünyanın canlı ve sürekli yenilenen bir yapıda olduğunu belirtiyor. 




Mücadele ve dövüşler esnasında eğiteceğiniz hayvanlar da size yardımcı olacak. Oyun gitmek istediğiniz noktalara veya etkileşime geçmek istediğiniz nesnelere tıklama şeklinde bir kontrol sunuyor. 




Oyun 9 Mayıs itibariyle beta sürümüne açılacak. Sonrasında Haziran ayında Android için, Temmuz başlarında da iOS için indirmeye sunulacak.  

 

 



Kaynak:http://www.pocketgamer.co.uk/r/Android/Crashlands/news.asp?c=58796

 Haberi Portalda Gör

İ
10 yıl
Binbaşı

Bumu en iyi adayi?




2
10 yıl
Yarbay

Nintendo aklima geldi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.