Merhaba Elimde acer c20 projeksiyon var.Cihazın şarj problemi bulunmamakta ancak çalışır durumdayken şarj olmuyor ve şarjı en fazla 30 dakika içinde bitiyor. Bu yüzden istediğim gibi kullanamıyorum. Çalışırken elektrik almasını sağlayabileceğim bir imkan var mı ? Bu arada mini usb ile şarj ediyorum. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim yeniyim kusura bakmayın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Elimde acer c20 projeksiyon var.Cihazın şarj problemi bulunmamakta ancak çalışır durumdayken şarj olmuyor ve şarjı en fazla 30 dakika içinde bitiyor. Bu yüzden istediğim gibi kullanamıyorum. Çalışırken elektrik almasını sağlayabileceğim bir imkan var mı ? Bu arada mini usb ile şarj ediyorum. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim yeniyim kusura bakmayın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.