Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
2735
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ACER ASPİRE 5720G RECOVERY DİSK VARMI???
P
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar acer aspire 5720g modeli diz üstü bilgisayar aldım. kurulumu ilk olarak başlatmak kolay oldu fakat daha sonra sistemi yenilemek ister isem bunun için bir recovery disk filan yok kutuda bu normalmi yoksa herhangi bir kurulum diski gerekiyormu???

hdd gömülü bir alanda muhakkak ki bir şeyler var. bu görünüyor ama yeniden kurmak istediğim de bu nu nasıl başlata bilirim bilgisi olanlar var ise lütfen benimle paylaşsın şimdiden teşekkürler.



T
16 yıl
Çavuş

ben de 4920 g aldımm bende de aynı sorun var bilenler yardımcı olursa cok sevinirim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
16 yıl
Teğmen

Emproving technoloji yazan yerde recovery dick seceneği var ona gir orda en ustte recovery DVD hazırlama seceneği 2 DVD tutuyo ordan yapabilirsin.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
16 yıl
Çavuş

arkadaslar aranızda as5720 recovery dvdsını kopyalayıp yollayabılecek yardımcı olabılecek bı arkadasımız yok mu acılen recovery dvdsı lazım bılgısayar coktu daha once olusturmamıstım bılgısayarda alt f10 ozellıgıde yok lutfen rıca edıyorum arkadaslar saygılarımla



S
16 yıl
Çavuş

arkadaslar aranızda acer 5720g nın recovery dvdısını kopyalayıp yollayabılecek yardım sever bı arkadasımız yok mu ben olusturmamısım bılmıyorudum cunku bılgısayara format attım sımdı donusturemıyorum lutfen rıca edıoyrum arkadaslar olusturan varsa bır maıl atsın saygılarımla s.ileli@mynet.com


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Binbaşı

arkadaşlar vista driverlerini bulabileceğim bir site varmıdır.O kadar aramama rağmen bulamadım.ÇOK ACİL!!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
16 yıl
Yarbay

Bütün başlıklara yazmışsın herhalde...

Genel başlıktan devam...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.