arkadaşlar bilgisayarı alalı 4 gün oldu cod 4 pes10 falan oynadım memnun kaldım laptoptan ısınmasıda normal düzeyde ama şunu anlayamadım.cod 4 ü full ayarlarda en düşük 30 fpsde ortalama 40 fps de oynayabiliyorum ama knight online gibi bsait bi oyunda ne yaptıysam fps 15i geçmedi hemde boş alanda oynayanlar bilir moradona girdiğim zaman fps 8 9 oluyor.neden bu kadar uçurum fark war anlamış değilim.driverimi güncelleştirmem gerek ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.