Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
585
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Access Point Menzili
H
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selamlar,

Binanın içinde bir ağ kurmak istiyorum. 5. katta bir modem, bu modeme iki access point bağlamak istiyorum. Modemden 2 kablo çekerek 4. ve 2. katlara bağlayacağım. Her birinin bir daire alanı kadar çekim yapması ve duvarlardan çok etkilenmeyen birşey olması lazım. Bana öneride bulunmanızı istiyorum. Hangi marka ve modeli almalıyım ? Çok pahalı olayan birşey bakıyorum. Şunu buldum işimi görür mü sizce ?

Tp-Link TL-WA701ND

Teşekkürler.



İ
10 yıl
Yüzbaşı

accesspointi daierenin içine mi koycaksın yoksa 1 kata koyup 2 daireye mi çektirmeye çalışcaksın. bi daire alanı kadardan kastın ne yani tam olarak. duvarlardan etkilenmeyen bi cihaz yok. cihazla istemciler arasında maksimum kaç duvar olacak detay verirsen minimum etkilenecek bi cihaz önerebilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hiten Mitsurigi Ryu
H
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Pardon açık anlatmamışım. Yani girişe koyarak 2 daireye kullanıma açma gibi bir durum yok, tek dairenin içine koyacağım ve sadece o daire kullanacak. En fazla 3 duvar olacak. Teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @i'm insane
İ
10 yıl
Yüzbaşı

Airties 5342 yada 5343 alabilirsin. Cihazlar normalde modemdir fakat accesspoint modu mevcuttur. Yani daireler internet baglatirsa modem olarakda kullanabilir yarin oburgun. Yada modemin bozulursa yedegi olmus olur. Fiyat olarak 5342 50-60 civarinda. 5343 85 lira fln. Alirsan eger ayar icin tekrar bilgi veririm sana. Modem olarak geldigi icin accespoint moduna cevirmek icin bikac basit ufak ayar yapman lazim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hiten Mitsurigi Ryu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.