Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
580
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ac97 ses problemi
E
19 yıl (71 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar sahip olduğum epox 9npaj anakartın üstünde ac97 ses yongası var düne kadar bu donanımla herhangi bir problem yaşamazken bugün bilgisayarı açtığımda ses kartı yok diye bir uyarı aldım.Bios menüdeki ayarları kontrol ettim driverları tekrar yükledim ama nafile bir türlü ses kartını görmedi bilgisayar sizce bu yazılımsal bir sorun mu yoksa ses yongası arızalanmış olabilir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
19 yıl (158 mesaj)
Teğmen

biosutan iptal etmis olabilir konturolunu yap eger olmuyorsa, biosu resetle hala bir ses yoksa donan1m görmüyorsa ses kart1na bi fatiha oku :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl (995 mesaj)
Yüzbaşı

herhangi bi darbe felan oldumu dostum ? orda ufak bi iğnesi war kırılmış olabilir diye düşünüyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.