Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
2104
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AC III'ün Multiplayerına Yeni Yönetmen
Şehir : #İstanbul
Q
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Büyük merakla beklenen Assassin's Creed III'ün multiplayer kısmına özel bir ilgiyle yoğunlaşılıyor. Alt ekiplerden Ubisoft Annecy'e devredilen Assassin's Creed III'ün, multiplayer kısmının baş tasarımcısı da belli oldu.
 
      Bugün yapılan açıklamada, Assassin's Creed III'ün multiplayerındaki baş tasarımcılık görevinin Brotherhood ve Revelations'dan farklı olarak Tim Browne'a devredildiği açıkladı. Ubisoft Annecy'e yeni katılan Browne, daha önce Operation Flashpoint serisinin Dragon Rising ve Red River oyunlarında görev almıştı.
 




K
12 yıl
Teğmen

bu oyunların multisini ben sevmiştim eminim assasins creedinkide güzel olacak



T
12 yıl
Binbaşı

ubisoft büyük değişiklikler yapıyor sanki kumar oynuyor bu seriyle



W
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: GameX93

ubisoft büyük değişiklikler yapıyor sanki kumar oynuyor bu seriyle


iyi dedin kumar oynuyor bakalım tutacakmı



G
12 yıl
Çavuş

Vallaha son çıkan oyunlardan sonra ben ilk oyundaki tadı özledim.Umarım ilk oyunun çıktığı zamandaki gibi yenilikçi oyun mekanikleri ile farklı bir şeyler yaparlar.



M
12 yıl
Onbaşı

mahsun kırmızıgülü getirsinler. güneşi görürüz



O
12 yıl
Yarbay

aynı multiplayer olacağına riske girip farklı birşeyler denemeleri daha iyi bence mantıklı karar almışlar



E
12 yıl
Yarbay

Multısine bu kadar önem verip sağlam adamlarla çalışıyorlarsa, gerçekten bomba gibi olucak.. Ben alabilirsem alıcam inşallah.



K
12 yıl
Yarbay

Şimdiye kadar yalın bir multiplayer seçenek görmüştüm seride. Oyunun senaryo modu hakkında söylenenler gerçekten serinin daha iyiye gittiğine işarettir. Umarım bolca vakit geçireceğimiz bir online deneyim sunmayı da başarırlar...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.