beyler anakartım epox 8kraı.asus 9600 xt aldım.sanırım ikisi arasında bir sorun var.kartın driverini yüklediğim zaman,kendini 2 kez yüklüyor,bir de aygıt yöneticisinde iki tane bilinmeyen çıkıyor.bu nedenle far cry ı açmıyor,mavi ekran çıkıyor.acaba bios da yapmam gereken şeyler var mı.doom3 de de donuyor.9600 pro da da denedim aynısını yaptı.bir el atsanız iyi olur.teşekkürler.sistem overclocksuz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.