Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
754
Tıklama
0
Öne Çıkarma
92 model 1.5 Ex Alıyorum
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, şu ilandaki araca baktım. Almayı düşünüyorum fakat çekiş ve kalkış biraz hantal geldi. Oradaki arkadaşlar lpg'li olduğu için performans bekleme dedi ama devir baya yükseklerde gezmesine rağmen araç zorla gidiyor gibi geldi bana. Henüz baktırmadık ustalarımıza. Baktırıp öyle alacağız da, ne dersiniz bu araca? Alınır mı sizce? Çok performans beklentim yok. Tek kapı olması benim açımdan sorun değil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1992-emsalsiz-honda-civic-otomatik-lpg-li-klimali-muayeneli-121906889/detay/



A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sadece R'ye geçirirken vitesteki butona basmak gerekiyordu, diğerlerine elle doğrudan geçiriliyordu. Bu normal mi?

N-R-P-D4-D3-D2-2.

Hepsini anladım da, bu sondaki 2 ne ayak? Vitesi ona adımı manuel arabadaki boş gibi oluyordu. Bir sorun mu vardı yoksa? Bir de bu arabalar 5 vites değil mi? Neden D4 vardı ki? Normal kullanım için neden adam akıllı bir tane D koymamışlar.

Bir de ayağı gazdan çekince kalkışa başlıyor, gaza basınca da gidiyor ama sanki ağırdan alıyordu hızlanmayı falan. Elemanlar LPG'li olduğu için öyle dediler ama baskı balatada sorun olmasın? Devir yüksekti de yani.

Konu Buradan Kopyalanmıştır:http://www.****.com/Konu-honda-civic.html#ixzz2Qx870CNn
Daha Fazlası İçin!www.****.com Adresini Ziyaret Ediniz!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.