merhabalar arkadaşlar .85 ile 100 bin arasında bir araç düşünüyorum. sıfır ,ikinci el .suv ve otomobil farketmez. kafam çok karıştı aslında aklımda honda civic yeni model ve kia sportage, ix35 , qashgai var.ama fiyatlar artti tekrar honda nın o paralara hasar kayıtlı alınıyor, alt kasasıda 80 -100 arasında .. otomatik , cam tavan tercih ediyorum ama sadece sportage gdı plus var , yakıtı 10,11 litreyi buluyormuş .. sıfır olarakda egea hatcback düşünüyorum. veya önceden alınmış 2019 0 km toyota corolla vision var .. siz olsaydınız ne alırdınız önerileriniz nedir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
hocam suv düşünüyorsanız 100bin civarına 2014 model qashqai 1.2 turbo - benzinli otomatik skypack'ler var cam tavanlı.
yok dizel-otomatik olsun derseniz ki bizim piyasada en çok tutulan araçlar bunlardır, bunlar içinde sorunsuz ve verimli olanlar tam otomatik şanzımanlı araçlara bakın derim (çift kavrama ve cvt 'den uzak durmaya calışın)
bu açıdan bakarsak C sınıfı 1.6 dizel otomatik astra k hb yada 308 hb olabilir, 308 'de full panaromik cam tavanlı modeller mevcut.
corolla vision giriş paket biraz boş kalıyor, geçen galeride baktım bende, kapaklı teneke jantları ve merceksiz kısa farları görünce soğudum araçtan, 2019 model araçta şunlardan kaçmayın yahu :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 23 Ağustos 2019; 22:8:34 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fear-tr -- 23 Ağustos 2019; 21:34:56 >