Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
598
Tıklama
0
Öne Çıkarma
820 güncelleme ve kesme mico sim kart
T
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar iki sorum olacak. bimcell kullanıyorum internet hızından da tarifelerden de memnunum. yalnız sim kartı micro'ya çevirmem gerek. kesme micro sim kartlardan pek verim alınamıyormuş lumia'larda. nerede kestireceğim de sorun. bim'e gitsem keserler mi acaba?

ikinci sorum güncelleme yapmam lazım mı? güncellemelerin ne gibi bir getirisi ve götürüsü var? teşekkürler.



O
9 yıl
Yüzbaşı

Bende bimcell kullanıyorum ve bende kartı kendim kestim pek bi sıkıntım yok hep mobil veri kullanıyorum.ama içiniz rahat etmeyecekse kestirin telefoncularda.
Diğer cevaba gelelim.hala wp8 mi yüklü telefonunuzda? Eğer hala 8 ise 8.1 den biraz daha hızlı çalışıyor ama işlevsellik sıfır sayılır 8.1 in yanında.bildirim çubuğu,arka plana resim koyma gibi yenilikleri var ama batarya ve hızdan götürüyor.seçim sizin ama ben olsam güncellerdim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

teşekkür ederim. telefon elime ulaşmadı henüz. telefoncuya da 5 lira vermek istemiyorum ama bazıları bim'de kestiklerini söylüyorlar nette. en son cyan güncellemesi gelmiş. denim ne zaman gelecek acaba?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @osmanenes3
O
9 yıl
Yüzbaşı

Denim bazı telefonlara gelmiş ama hepsine gelmesi ocak başını bulur ki ocağın sonları gibi de Windows 10 geleceği tahmin ediliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @terliklihayvan
L
9 yıl
Binbaşı

Öncellikle telefonunuz hayırlı olsun.
BİM de kesemezler, Operatörlerin bayilerinde hallederler.Zımba gibi bir şeyle hemen hallediyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @terliklihayvan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.