Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
2137
Tıklama
0
Öne Çıkarma
80. Portu açmak
O
20 yıl
Er
Konu Sahibi

Selam. Bir oyun sunucusu üzerinde çalışıyoruz. Oyun online bir rpg oyunu. Sunucumuza kayıtlı üyelerin bağlantı kurması gerekiyor doğal olarak. Bunun için 80 1206 ve 7777 portları açmamız gerekiyormuş Router kullandığımız için. Asus ADSL modemim var. Sabit bir IP yok. 80. portu açtığımda internet bağlantısı kesiliyor. Bunun nedeni nedir anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.



X
13 yıl
Teğmen

Kardeşim 80 portu internetin portu olduğu için çakışma oluyor ve internetin kesiliyor hatta modemin arayüzüne bile ulaşamayabilirsin sen oyunun erişim portunu değiştirebiliyorsan onu değiştir en güzel kestirme çözüm budur..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.