Sevgili üyeler. Eşim için otomatik vites (mümkünse tam otomatik, çünkü yarı otomatiklerin sağlamlığı konusunda şüphelerim var) ve ESP VSA'lı araç arıyorum. Bu paraya B segmenti araçlar hariç (çünkü B segmentinin güvenliği genelde düşük) ne bulabilirim sizce? Bir öneriniz var mıdır?
Hepinize iyi forumlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 19 Mart 2020; 5:30:53 >
nokta atışı honda jazz 2012 model gibi temiz bulabilirsen aslında markaya cok takılma limitin kısıtlı zaten temiz yuksek model az km bakımlı en temiz arabalar marka tercihin olsun tek marka model odaklanırsan bu limitle temiz araba bulman zor
Eşim için otomatik vites (mümkünse tam otomatik, çünkü yarı otomatiklerin sağlamlığı konusunda şüphelerim var) ve ESP VSA'lı araç arıyorum.
Bu paraya B segmenti araçlar hariç (çünkü B segmentinin güvenliği genelde düşük) ne bulabilirim sizce? Bir öneriniz var mıdır?
Hepinize iyi forumlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 19 Mart 2020; 5:30:53 >