Arkadaşlar RAW+JPEG çekim kalitesini ayarladığımda çekim yapıp fotoğrafları bilgisayara attığımda RAW formatları yok onun yerine iki adet jpeg atıyor RAW olması gereken fotoya normal isim (img_0012.jpeg ..vb) jpeg dosyalarının isim sonuna (img_0012.jpeg(1)), Vb devam eden isimler veriyor. Ama RAW YOK iki adet jpeg var. Sorun nedir. Bütün ayarlar normal gözüküyor ve manuel çekim (m) modundayım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergul84 -- 14 Eylül 2014; 18:13:52 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >