Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
382
Tıklama
0
Öne Çıkarma
7 Yıllık leptopa macun önerisi
T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Intel(R) Pentium(R) CPU 3560M @ 2.40GHz işlemcim var 2014 model pc hic ellenmedi daha boşta/internette gezerken vs ortalama olması gereken sıcaklık nekadar ? bu işe max 50 tl para ayırabilirim ama 50 tl ye de boşa gidicekmiş gibi geliyor sizce 50 yetermi yoksa daha fazlamı harcamak gerek Wipaste C2 4Gr bunu almayı dusunuyorum.
şimdiden tesekkurler



E
3 yıl
Yüzbaşı

Arctic Mx4 tavsiye ederim. Yüksek sıcaklıktan dolayı kapanan laptopum için ilaç gibi gelmişti.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

orijinali yok ... butcemi belirttim zaten kendi sitesinde 11 euro bana boşta ve internette gezerkenki sıcaklıklarınızı soylerseniz karsılastirma anlamında guzel olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Extreme37
E
3 yıl
Yüzbaşı

Karşılaştırma yapmak saçma olur laptoplar tamamen farklı. T8300lü laptopumun internette gezinme sıcaklığı 50 - 55 derece yaklaşık. Çanakkale civarındaysanız dolapta mx-4 var verebilirim.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @testuser31
T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

peki sizi yordum ama arada sırada internette gezmek için kullanıyorum dereceler 55 60 civarinda oluyor bi zararı olurmu acıkcası 7 senelik alete para versimde gelmiyor ama sıfırınada istesemde veremem ... pc ciye sordum 250 tl degisim icin para istedi biseyi kırarsam kendim gene masraf artıcak dolapta urununuz suanda acıkmı acaba ?



E
3 yıl
Yüzbaşı

55 60 derece gayet normal bir sıcaklık hocam dert etmeyin. Ne zaman 80 90 olur kapanmaya başlar o zaman değiştirirsiniz. 250₺ de verilmez bu arada, israf.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.