Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1148
Tıklama
1
Öne Çıkarma
60 BİN TL BÜTÇEYLE ALINABİLECEK EN İYİ HB ARAÇ ?
L
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ilk aracımı alacağım. Arabalar hakkında derin bir bilgiye sahip değilim o yüzden görüş ve önerileriniz benim için çok önemli. Bütçem 60 bin ( en fazla 2-3 bin daha çıkabilirim ). Yılda 5-6 defa uzun yol yapacağım diğer zamanlarda şehir içi kullanacağım. Bu bütçeyle c segment i30, astra, c4 gibi temiz araç bulmak çok zor gibi o yüzden temiz fiesta , clio gibi araçlara yöneldim. Yakıt konusunda üzmeyecek , yol tutuşu iyi olan HB hangi araçlar önerirsiniz ?



L
6 yıl
Yarbay

Bu butce ile Lancia Delta çok iyi bir tercih olabilir.Donanim, konfor , kalite, yeterli performans , iyi yol tutuş, geniş iç hacim gibi elinin güçlü olduğu noktalar mevcut.Motor olduğu gibi Fiat.Bakimi vs çok kolay, dağ başında kalsaniz anlayan usta bulunur.Ustelik otomatik olarak alabilirsiniz, incelemenizi tavsiye ederim, B segmentine düşmeye gerek yok.



Bravo falan da bakabilirsiniz.Benzer araçlar.Farkli bir tavsiye olsun diye söylüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
6 yıl
Yarbay

K
6 yıl
Yüzbaşı

Denk gelmez ama gelirse Mazda 3 temiz 100k km altında 2010-2013 arası modelleri incelemenizi öneririm. Tek önerim LPG varsa araçta sübaplarına dikkat etmeniz gerekir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.