Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2318
Cevap
141150
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (48. sayfa)
S
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: apache131

nerden alıntı yaptın acaba?


google den :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Çavuş

Hackli firmware dosyasını başka bi siteyede upload edebilirmisiniz acaba.hotfileda sorun var sanırm ben giremiyorum host falan hepsini denediim ama giremedim.tuş ışıkları açık tuş kilidi titreşimi açık olan firmware yüklerseniz sevinirim.



F
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

burada telefon modeli çıkmıyor yardım edermisiniz

< Resime gitmek için tıklayın >



"RM-356_EMEA_50.0.005_v13a_5800.exe"

bunu kurmamışsın galiba dostum, birde orjinal değilde crackli sistem atacaksan

RM356_0559373_50.0.005_001.vpl
RM356_0559373_50.0.005_001_signature.bin
RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
bu 3 dosyayı
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
içine kopyala olanlarla yer değiştir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Saydam


quote:

Orijinalden alıntı: emkgks


quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

günaydın tekrar, GPS sorununu çözdüm (Birolun söylediği gibi telefona hard format attım) sonrasında değişiklik olarak hafıza kartınıda formatladım. bu işlemlerden sonra birolun verdiği geliştiricileri kurmadım pips vs. YER menüsü altında herhangi bir şeye dokunmadan direk olarak GPS Garmin i kurdum ve çalıştırdım, uydu bulması 3 sn bile sürmedi (Bu arada tümleşik GPS i kullandım garmin de), sonrasında YER menüsünde uydu arattım o da aynı şekilde. işin özü benim telefona pips vs. yaramıyor...


güle güle kullan dj-mero fakat haard format attıysan ve yer menüsünde hiçbirşeye dokunmadıysan konumlama sunucusu otomatik olarak ve konumlama yöntemleri yardımlı, tümleşik ve şebeke tabanlı seçili kalmıştır buda senin uyduya bağlanırken kontöt veya tl nin gitmesine sebep olur....o yüzden 3 sn de bağlanmışsın sanırım..bir kontrol et bakalım..öylemi



Eğer Yer menüsünden hiç birşeye dokunmadıysan konumlaman açıktır bu yüzden hemen bağlanır ve ücret yer


çevirim içi bağlantıları kapattım arkadaşlar, konturluk bir olay söz konusu değil yani...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Binbaşı

birol kardeşim Premium ile yükledim bunuda ana sayfaya eklermisin hotfile sıkıntısı çekenler için

http://rapidshare.com/files/381901397/5800_v50_NormalMod.rar.html

efekt paketinide yükledim dostum


http://rapidshare.com/files/381906820/Full_effects_Paketi.rar.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 30 Nisan 2010; 14:19:53 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
14 yıl
Yarbay

Arkadaşlar bende şunu belirmek isterim;


Hackli versiyonda hiç bir sorun yok, gayet güzel çalışmakta. Fakat Geliştiriciler diye bahsedilern extra 3 programı telefona dahil edince işler biraz değişiyor gibi geldi bana.

Örneğin PIPS 1.7 kurulunca bende telefonda konuşurken aşırı derecede kesilme söz konusu oldu. Ve GPS çalışmadı. Ardından 1.6 kurdum ve sorun ortadan kalktı.


Anlayamadım tek şey ise, GPS ayarlarında konumlamada falan sadece dahili GPS kullanmamızın sebebi nedir?



B
14 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

birol kardeşim Premium ile yükledim bunuda ana sayfaya eklermisin hotfile sıkıntısı çekenler için

http://rapidshare.com/files/381901397/5800_v50_NormalMod.rar.html

efekt paketinide yükledim dostum


http://rapidshare.com/files/381906820/Full_effects_Paketi.rar.html



Teşekkürler dostum.



B
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Özel mesajlarda Sorduğunuz Sorulara/Sorunlara GENEL CEVAP


Arkadaşlar ana konuda aslında var tam okumadan soru soruyorsunuz gelen 20-30 özel msja tek tek aynı şeyleri anlatmak sıkıntı veriyor belli bir müddetten sonra bende artık bunalıyorum...Sizden Rica ediyorum araştırarak konu içeriğini ondan sonra soru sorun.

- Ovi store çalışmıyor?
Evet indirdiğiniz modifiyeli paketler içinde fomrattan sonra kurulacak dosyalar arasında SİS dosyası var mevcut içinde bulunan oviyi kaldırmadan direk onu kuracaksınız!

- Rihanna ve ofis formattan sonra silindi geri istiyorum ama nasıl bulucam?
Demo paketler ilk yazılım kurulumunda geliyor formattan sonra silinmesi olası bi durum. Rihannayı ovi storede bulabilirsiniz. Ofis içinde dosyalar içine eklemiştim ancak yamalarıymış onlar ana paketi kurduktan sonra ofis yamalarını üstüne kurun ofis çalışyor ancak adoperadier çalışmamakta. Konu içerisinde arkdşlar çeşitli deneme dosyalar paylaştı takip ediniz...

- Hard Format atıyorum 76mb boş hafızam ve Rihanna ofis silinmedi nasıl 80mb genişletirim?
Hard format atamadınız demek oluyor bu. Tuş kombinasyonunu NOKIA yazısını görene kadar bırakmayınız. (yeşil-kırmızı-kamera tuşu ve açma kapamatuşu)

- Normal mod ne? Full Mod ne?
Normal ve full mod ana konu içerisinde açıklaması var biri belli başlı özellikler çıkarılmış olan mod(normal mod) biride tüm özellikleri kapsıyan mod (ful mod)

- Bu wgz nedir çok lazım bişemi ilerde sorun olur mu?
wgz paketli uygulama ve programlar winget uygulamalrıdır wgz sorunu olan ilk kurulum paketini kurduysanız cihaz bu tür paket yüklediğinizde sorun çıkarıcaktır bunu bilmenizde fayda var...

- Rompatchers çalışmıyor açıyorum OK diyorum kapanıyor?
e:\patchers içine yamaları atmazsanız rompatchers çalıştıramazsınız. indirdiğiniz ful mod veya norma mod lu dosyalar içinde bu dosya mevcut ve üstelik açıklamasıda o dosyalar içinde var ısrarla sorulmasını anlamış değilim...

- Hackli versyonu yükledim ne efecklerde geldi ne telefon hızlandı nede sertifikasız uygulama yükliyebiliyorum neden böyle oldu?
modifiyeli dosyaları kurulumdan önce ana konuda belirttiğim dizine atmamış olma ihtimaliniz yüksek. Konudaki adımları ve resimleri bire bir uygulayarak kurulumu yeniden yapmak gerek.

- Tuş ışıklarım bozuldu yanmıyor ve tuş kilidi titreşimim çalışmıyor nasıl eski haline çevirecem?
Full mod olan hackli dosya ile kurulum yapılmış bu o paketin özelliği eğer eski haline çevirmek istiyorsanız "normal mod" dosyalar ile yazılımı geri kurmalsınız. Konu içeriğini iyice okumadan kurulum yapınca bu tür sıkıntılar sizn için tekrar tekrar yazılım atmanıza sebep olur.

- GPS çekmiyor ne ovi ne navigasyon programı GPS sinyali almıyor
Mevcut GPS ayarlarınızı kontrol edin ve özellikle navigasyon programlarını kurmadan önce GPS cihazı olarak sadece TÜMLEŞİK GPS ve Konumlama sunucusunuda KAPLI yapmanız İLERDE NAVİGASYON PROGRAMLARI KURARKEN SORUNLARLA KARŞILAŞMANIZI ÖNLER. bu ayarları yapmadan kurulum yapıldığında navigasyon programı ilk ayarları konumala açık ve seçili GPS aygıtları algılanacak şekilde ayarlar. Siz sonradan ayarları değiştirmiş bile olsanız ilk ayarlar programlarda as alınır ve bağlanmama gibi sıkıntılar doğurur.

- 6icon ve navibar ev ekranlarında TELEFON seçeneği yok NUMARA ÇEVİRME tuş takımına ulaşamaıyorum çözümü var mı?
Evet bu ev temalarının özelliği bu MENÜ bastıktan sonra YEŞİL arama tuşuna basarsanız tuş takımı arama ekranı karşınıza gelicektir.

- X-plorer içinden gizli ve sistem dosyalarını göster seçeneğini açtığım halde C:\private dosyasını göremiyorum ne biçim adamsın doğru düzgün program yükle telefonum bozuldu yardım et! (Mesaj aynen böyleydi ve saygısızcaydı yinede cvplıyorum)
X-plorer programının içinde ayarlar aktif olduğu halde gizli dosyaları göremiyorsanız. Rompatchers içindeki "install server RP" ve "Open4All RP" yamalarının aktif (yeşil) olduğundan emin olun.yamalar aktifse bu dosya ve klasörlere ulaşabilrisiniz

- Uygulamlar içindeki TEL.AYARLARI menüsü çalışmıyor ben onun çalışmasını istiyorum bişeyide doğru yap sürekli sorunlu sistem yapıyorsun sonrada özelden msj atınca cvplamıyorsun forumda artislik yapıcağın kadar özeline bak. (Bu arkdşada saygı duyuyorum ve cvplıyorum)
Uygulamlar bölümündeki TEL.AYARLARI nokianına formattan ve yazılım kurulumundan sonra çıkan ilk kurulum hoşgeldiniz ekranı bu karşılamadan sonra nokiaya SMS otomatik gönderiliyor.Bu yazılımdan o içerik kaldırıldığı için uygulamalrdaki o simge yani kısayol pasif durumda.Telefon hackli olduğu için bunu menü editleme programı ile kaldırabilrisiniz. Tekrardan çalıştırmak mümkünde değil. Orjinal yazılım kurulması gerek o menünün aktif olması için. Lazım bir içerik değil nokianın hazırladığı adece bilgilendirme ekranı o.

Kısaca sık sık sorulup cvp verdiğim sorular bu arkdşlar soruları soranların isimlerini paylaşmadım herkes kendini biliyorum kötü içerikli özel msjlarıda hoşgörü ile karşılıyorum. Bi problem yaşıyorsanız özelden daha çok forum içerisini kullanmanızı rica ediyorum sizden ben özellere gerçekten fazla bakamıyorum en azından az çok forum içerisinde bu sorunları cvplıyacak arkdşlar var çözümlenemiyecek şeyler değil sorduklarınız...
Güle Güle Kullanın kolay gelsin herkese...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 30 Nisan 2010; 14:51:57 >

L
14 yıl
Yüzbaşı

birol hocam v40tan sonra senin bu yazılımı yükledim yineancak bunda bir sorunum çıktı.telefonu sağa yatırıyorum ekran dönüyor ama sola dönüyorsağa hemen yatırdığım gibde hemen dönmüyor tam yatınca dönüyor.bölyle bir problem sendede varmı yoksa sadece bendemi oldu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ferdy


quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

burada telefon modeli çıkmıyor yardım edermisiniz

< Resime gitmek için tıklayın >



"RM-356_EMEA_50.0.005_v13a_5800.exe"

bunu kurmamışsın galiba dostum, birde orjinal değilde crackli sistem atacaksan

RM356_0559373_50.0.005_001.vpl
RM356_0559373_50.0.005_001_signature.bin
RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
bu 3 dosyayı
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
içine kopyala olanlarla yer değiştir


cevap için saolda .
ondan değilmiş jaf ı kurarken virüs programını kapatmamısım virüs programıda onun içindekilerinin bazılarını silince model yeri çıkmadı. sonra virüsü kapatıp yükledim oldu.



S
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: lprytk


birol hocam v40tan sonra senin bu yazılımı yükledim yineancak bunda bir sorunum çıktı.telefonu sağa yatırıyorum ekran dönüyor ama sola dönüyorsağa hemen yatırdığım gibde hemen dönmüyor tam yatınca dönüyor.bölyle bir problem sendede varmı yoksa sadece bendemi oldu?




bu bendede var yani herkesde vardır. zaten normalde sağa yatırınca ekran dönmüyodu bunda dönüyo ama ters


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Yüzbaşı

merhaba birol kardeş; çok teşekkürler sana.süper bir yazılım oldu bu.dün kurdum telefona.dediklerini harfiyen uyguladım.hiç bir sıkıntım yok.ama boş şeylere takılma lütfen.bırak kendileri araştırsinlar.forum adı fln belli.sorun varsada burada cevabıda elbet burada olacak.bu ise girişen için 16sayfayi gezmek zor olmasa gerek.senin böyle uzun bir mesaj yazıp yinede cevap vermene çok üzüldüm.
Yaptığın şeyler gerçekten mükemmel.gönülden tebrik ediyorum.o arkadaşlarıda kınıyorum.. Selam ve saygılarımla..halil tolga


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yüzbaşı

birol hocam öncelikle seni sürekli rahatsız ettiğimiz için kusura bakma (kusurmu kaldı diyeceksin ama haklısın) ama ben açılış ekranını değiştirmedim demiştin ama ben yükledim şimdi birleşen eller ekranı yok ama ben senin söylediğin şekilde ekranı değiştirdim ama ben şayet sıkılırsam nasıl orjinale geri dönerim format dersen versiyon yükledikten sonra birleşen eller ekranı yoktu buna yardımcı olursan sevinirim
bunun haricinde senden Allah razı olsun bu bizim telefonları adam ettin herşey için teşekkürler.



Z
14 yıl
Yüzbaşı

BEYLER BUGUN SABAH TELEFON A BUL YAMASINI INDIRDIM ONDAN SONRA TELEFON KAFAYI YEDI İMDAT :( OYNAMA YAPAMIYOM MENUYE FALAN 10DK SONRA GİRİYO ANA MENUDEN TUSLARA BASMIYOR NAPMALIYIM :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: zelter

BEYLER BUGUN SABAH TELEFON A BUL YAMASINI INDIRDIM ONDAN SONRA TELEFON KAFAYI YEDI İMDAT :( OYNAMA YAPAMIYOM MENUYE FALAN 10DK SONRA GİRİYO ANA MENUDEN TUSLARA BASMIYOR NAPMALIYIM :(


Formatlamalısın sıfırdan

Ya da ne bileyim pc suitten o uygulamayı falan kaldırmayı dene..



B
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: stone2627


quote:

Orijinalden alıntı: lprytk


birol hocam v40tan sonra senin bu yazılımı yükledim yineancak bunda bir sorunum çıktı.telefonu sağa yatırıyorum ekran dönüyor ama sola dönüyorsağa hemen yatırdığım gibde hemen dönmüyor tam yatınca dönüyor.bölyle bir problem sendede varmı yoksa sadece bendemi oldu?




bu bendede var yani herkesde vardır. zaten normalde sağa yatırınca ekran dönmüyodu bunda dönüyo ama ters

Gençlik kafa bulmuyorsunuz değil mi.Tarifiniz çok garip geldi sağımı solumu şaşırdım okurken
Sağ yatırınca sola dönmesi gibi bi durum yok.Telefonu Sağ yatırdığınızda hiç bi yöne çevirme tepkisi vermemesi gerek bahsettiğiniz olay çok ilginç dışardan "landscape" tarzı bir yazılım kurduysanız bu sistemi bozmuş olabilir. onun dışında yazılım ayarlarında dikey yatay geçişleri hızlandırıldı bi tek sağdan sola soldan sağa yatması gibi bi olay çok ilginç geldi banada. Başka sorun yaşıyan varmı ve mümkünse videoya alın acaba efeckt filenmi yüklediniz onun özelliğimi diecem garip bi durum anlatımınızdaki


quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

merhaba birol kardeş; çok teşekkürler sana.süper bir yazılım oldu bu.dün kurdum telefona.dediklerini harfiyen uyguladım.hiç bir sıkıntım yok.ama boş şeylere takılma lütfen.bırak kendileri araştırsinlar.forum adı fln belli.sorun varsada burada cevabıda elbet burada olacak.bu ise girişen için 16sayfayi gezmek zor olmasa gerek.senin böyle uzun bir mesaj yazıp yinede cevap vermene çok üzüldüm.
Yaptığın şeyler gerçekten mükemmel.gönülden tebrik ediyorum.o arkadaşlarıda kınıyorum.. Selam ve saygılarımla..halil tolga

Sağol dostum dediklerinde haklısın ben yinede kimsenin mesajını gözardı etmiyorum olumsuz yönde bile msj gelse cvblıyorum sorun değil benim için.
Bu arada Sıkıntı çıkmadan kurduğuna sevindim. Güle güle kullan senin mesajının vesilesi ile belirteyim yine yanlış anlaşılmayım.telefonda sıkıntı olursa çekinme yaz/yazın cvplarım forum içerisinden sorulara genel olarak verdiğim cvplar diye attım msj burdan sorun yaşıyan kişilere sitem ediyormuş izlenimi uyandırmasın aynı şeyleri 10kere sorulmasından yana sadece sıkıntım çünkü tekrar tekrar yazmak can sıkıyoriyi dileklerin ve msjın için tşkler...


quote:

Orijinalden alıntı: zelter

BEYLER BUGUN SABAH TELEFON A BUL YAMASINI INDIRDIM ONDAN SONRA TELEFON KAFAYI YEDI İMDAT :( OYNAMA YAPAMIYOM MENUYE FALAN 10DK SONRA GİRİYO ANA MENUDEN TUSLARA BASMIYOR NAPMALIYIM :(

Uyumsuzluk çıkarmış sistmde düzensizliğe neden olmuş. Atabiliyorsan HARD FORMAT at. Ve hafıza kartına kurduysan onada format atman gerekecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: biroltr


quote:

Orijinalden alıntı: stone2627


quote:

Orijinalden alıntı: lprytk


birol hocam v40tan sonra senin bu yazılımı yükledim yineancak bunda bir sorunum çıktı.telefonu sağa yatırıyorum ekran dönüyor ama sola dönüyorsağa hemen yatırdığım gibde hemen dönmüyor tam yatınca dönüyor.bölyle bir problem sendede varmı yoksa sadece bendemi oldu?




bu bendede var yani herkesde vardır. zaten normalde sağa yatırınca ekran dönmüyodu bunda dönüyo ama ters

Gençlik kafa bulmuyorsunuz değil mi.Tarifiniz çok garip geldi sağımı solumu şaşırdım okurken
Sağ yatırınca sola dönmesi gibi bi durum yok.Telefonu Sağ yatırdığınızda hiç bi yöne çevirme tepkisi vermemesi gerek bahsettiğiniz olay çok ilginç dışardan "landscape" tarzı bir yazılım kurduysanız bu sistemi bozmuş olabilir. onun dışında yazılım ayarlarında dikey yatay geçişleri hızlandırıldı bi tek sağdan sola soldan sağa yatması gibi bi olay çok ilginç geldi banada. Başka sorun yaşıyan varmı ve mümkünse videoya alın acaba efeckt filenmi yüklediniz onun özelliğimi diecem garip bi durum anlatımınızdaki


dışardan landscape gibi bir program yüklü değil.hatta çok bir program yüklü değil v40taki aynı şeyler yüklü


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: lprytk


dışardan landscape gibi bir program yüklü değil.hatta çok bir program yüklü değil v40taki aynı şeyler yüklü

Anlatımınızdan tam olarak anlaşılmıyor problem O zaman aynı sorunu yaşıyan başka birileri varmı olayı tam anlıyamadım ondan soruyorum video çekebilriseniz sizin sıkıntılı olarak düşündüğünüz olay aslında neymiş görsel olarak bakmak lazım.
çünkü benim cihazımda sağ yatırınca sola yatma veya ters yatma gibi aksaklıklar oluşmadı bu zamana kadar. yeniden formatlayıp baştan yazılım atmanız gerekebilir böyle bir durum varsa.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
Z
14 yıl
Yüzbaşı

tamam kardeşim bul yamasını e kurmusum hafıza kartındanmıs yedeğini alıom şimdi biçimlendiricem kardeşim bide bul yamasını pcden tele atma şansımız warmı tele tekrar format atıcamda v50 full mod linki hot fileden açmıyor


Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
14 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: biroltr
Anlatımınızdan tam olarak anlaşılmıyor problem O zaman aynı sorunu yaşıyan başka birileri varmı olayı tam anlıyamadım ondan soruyorum video çekebilriseniz sizin sıkıntılı olarak düşündüğünüz olay aslında neymiş görsel olarak bakmak lazım.
çünkü benim cihazımda sağ yatırınca sola yatma veya ters yatma gibi aksaklıklar oluşmadı bu zamana kadar. yeniden formatlayıp baştan yazılım atmanız gerekebilir böyle bir durum varsa.



dikey modda iken telefonu sağa yan tutunca görüntü ters tarafa dönüyor..yani sola yan yatırdığımızdaki gibi duruyor..benim ekran döndürme ayarları kapalıydı şimdi denedim..bende de aynısı oldu..

ama çok bir sıkıntı değil zaten kullanmıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.