Merhabalar, telefonum birkaç gündür şarj olmuyor. akşam telefonu tek bakla kaldığı zaman şarja taktım. sabah kalktığımda hala tek gösteriyordu. Fakat telefon şarj oluyormş gibi batarya göstergesi hareket ediyordu ve kablosnu taktığımda şarj oluyor işareti çıkıyor. Telefonu kapalı şarj edeyim dedim yine aynı problemle karşılaştım. Sorun bataryadadır diye bataryayı değiştirdim, telefon açıldı ve bataryanın şarjı bitince tekrar taktım yine aynı sorun. Sanırım telefonun içinde bir problem var.
Sorum ise şu. Telefonumun içini açtırmak istemiyorum. sadece bataryayı şarj edebileceğim bir makine varmı? Eskiden bu şekilde aletler satılıyordu fakat şu anda varmı bilemiyorum. Eğer yoksa mecburen teknik servis yolu gözükecek bize.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kendi sorumu kendim cevaplayım. Çinliler herşeyi yaptıkları gibi bunu da yapmışlar. Sadece bataryayı çıkartıp şarj edebiliyorum. 2-4 saat arasında şarj tamamlanıyor. En azından telefonu açtırmadan işimi hallettim. 2 bataryam olduğu için de kapalı kalma durumu da olmayacak.
Sorun bataryadadır diye bataryayı değiştirdim, telefon açıldı ve bataryanın şarjı bitince tekrar taktım yine aynı sorun.
Sanırım telefonun içinde bir problem var.
Sorum ise şu. Telefonumun içini açtırmak istemiyorum. sadece bataryayı şarj edebileceğim bir makine varmı?
Eskiden bu şekilde aletler satılıyordu fakat şu anda varmı bilemiyorum. Eğer yoksa mecburen teknik servis yolu gözükecek bize.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.