Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1073
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5000 tl max. Hitachi veya Muadil?
A
8 yıl (1519 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
Evi yeni kuruyorum diyebilirim. 10 senelik bir samsung kullanıyordum. tık demeden götürdür. şuanda tıkırtısı yoğun :)

5000 tl limitli soğutucu hacmi yüksek, tercihen su ve buz pınarlı, olursa 4 kapaklı şeklen ele gelir, inverter olursa daha ne tarzında tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Amacım Hitachi rw660 serisi, ancak çekincelerim fazla, olası bir arızada yedek parça ve servis durumu aklımı karıştırıyor. garantiside sadece 2 yıl.

Birde LG'nin su sebilli çift kapaklı bir modeli var. fiyat olarak 1000 tl daha uygun.

yada vestelin puzzle modeli var 4 kapılı ancak motor eski düzen

Anlayacağınız kafalar karışık

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.