Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
439
Tıklama
0
Öne Çıkarma
500 TL Kablosuz Oyuncu Mouse?
[
5 yıl (56 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, kablosuz oyuncu mouseu almak istiyorum ama fiyatlar çok pahalı. Uzun seneler kullanabileceğim, kronik sorunu olmayan bir mouse arayışındayım. Başta 200liranın üzerine çıkmadan bir mouse alayım dedim fakat o paraya kablolu kaliteli bir şey bile bulmak çok zor. 400-450 lira vermeyi gözden çıkardım ama yinede çok para vermek istemiyorum. Birkaç modelde kararsız kaldım.
Razer basilisk x hyperspeed 440tl
Logitech g305 lightspeed 410tl
ss rival 3 wireless 470tl
corsair harpoon rgb wireless 420tl
Corsair ironclaw wireless 500tl
Bunların içinden razer tasarım olarak hoşuma gittiği için almak istiyorum ama yinede kararsızım. Sizin fikirleriniz neler veya şunu da alabilirsin dediğiniz mouse var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ERENNN] -- 9 Mart 2021; 16:10:34 >

[
5 yıl (56 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Yok mu cevap verecek biri



[
5 yıl (56 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Güncel



M
5 yıl (356 mesaj)
Çavuş

[
5 yıl (56 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Nedenini söyler misin? Bir de okuduğum birkaç kişi ss rival 3 wireless için 2 pil kullanmasına rağmen kullanım süresi anlamında kötü olduğu hakkında yorumlar yazmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @merchienze
E
5 yıl (1955 mesaj)
Binbaşı

razer yada logitec al kablosuz olarak



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.