Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
169
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5 dklik iş görüşmem.
A
4 hafta
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba staj için görüşmeye geldim dedim tamamdır dedi ismin arda mı dedi evet dedim dedi nerelisin, orduluyum, yaşın kaç dedi 16 dedim, bu sektörde çalıştın mi dedi hayır dedim ama zorunlu stajımı burada yapmak için başvurdum dedim oda sabikan varmı dedi hayır temizim dedim. Olumlu yada olumsuz sana döneceğiz dedi..
Telefoncu bir yer.. alırlar mı sizce bu konuşmaya bakarak, okulda açıkta kalmak istemiyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
4 hafta
Binbaşı

Sen bilgi teknolojileri alanında staj yapmak istemiyor muydun, telefoncu ne alaka? Cep telefonu üreticisinin bilgi işlemine mi başvuruda bulundun?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 hafta
Çavuş
Konu Sahibi

Hoca yönlendirdi. Yazılım atma işleri olduğundan, ben de açıkta kalmamak için söyledim. Çevremde hiç bulamadım..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @crazyfriend712
C
4 hafta
Binbaşı

Cihazlara yazılım atarak hiçbir şey öğrenemezsin. Öğretmenin sağolsun boşta kalmaman için yardımcı olmak istemiş ama maksat staj yapmak olsun diye düşünüp boş yere milletin gereksiz işlerini yapma



Yanılmıyorsam birkaç ay önce ne yapman gerektiğiyle ilgili sana bazı şeyler söylemiştim. Sonrasında gene bir muhabbet olmuştu, cv'mi filan düzenliyorum demiştin. Eğer dediklerimi yaptıysan bana özgeçmişini at, yardımcı olacağım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.