Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
524
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5+1 + Kulaklık Sorunu
H
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

şimdi bende 5+1 ve mikrafonlu kulaklık var ve bi de masaüstü pc.
şimdi istediğim şu; pc nin arkasında 6 adet çıkış öndede 2 adet çıkış var. 5+1 in 3 kablosu: yeşil siyah turuncu, mikrafonlu kulaklığın ise pembe ve yeşil olmak üzere 2 kablosu var. mikrafonlu kulaklığı öne takıp 5+1 i arkaya takıp ikisini aynı anda çalıştırmak istiyorum böylelikle tak çıkar yapmadan ister kulaklıkla ister 5+1 ile takılmak istiyorum. bu mümkünmü yani yazılımsal olarak sesin nerden çıkacağını değiştirebiliyormuyum?

yani normalde pcden bi müzik açtığımda sağ alttaki ses ayarlarına girip iki tık ile sesin kulaklıktan yada 5+1 den gelip gelmeyeceğini ayarlamak istiyorum tak çıkarla uğraşmak istemiyorum.

arkadaşın biri şöyle bişi önerdi arkaya yeşil çıkışa çoklayıcı al bitane dedi bende aldım taktım hem 5+1 hem mikrafonlu kulaklığı arkaya taktım ikisindende ses alıyorum ancak mikrafonlu kulaklığın sesini açıp kapatırken bası etkiliyo 5+1 in sesinde dengesizleşme oluyo bu nedenle yazılımsal bi çözüm yada önerisi olan biri yardımcı olabilirse sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halusinojen -- 12 Eylül 2012; 13:20:59 >

D
12 yıl
Binbaşı

benim bildiğim kadarıyla yok



H
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

pcde şunu yapamıyor olmak çok saçma ya bi bilen yok mu mutlaka bi yolu olmalı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.