Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
986
Tıklama
0
Öne Çıkarma
48 50 İNÇ 3d Led tv tavsiyesi !!
O
12 yıl (2867 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar 5 ay sonra düğünüm var 1 adet salonuma güzel bi tv alıcam büyük olsun istiyorum max 1600 kadar fiyatım var kendinden uydulu smart tv tavsiyelerinizi bekiyorum

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
12 yıl (3804 mesaj)
Yarbay

Hocam 49lb620v var 1600 e fakat smart yok 3d var.48h6500 var 1899 a,3d smart uydu alicili iyi bir cihaz.Birde 55lb582v var bir ara kliksada 1770 e satilmis su an biraz daha pahali buda smartli 3dsiz dev ekranli fakat goruntu kalitesi vasat bir tv.
Sonuc olarak hepsini tek tek inceleyebileceginiz bir teknoloji marketine gidip icinize sinene siz karar verin.
Iyi forumlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl (2704 mesaj)
Binbaşı

bu fiyata o büyüklükte lg 50pb690 var ama plazmadır.dikkatli kullanamam derseniz bulaşmayın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.