Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1330
Tıklama
0
Öne Çıkarma
47' - Abartı Olmayan PS3 perf. İyi LCD Ne Önerirsiniz?
P
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Evlilik hazırlıkları öncesi LCD'leri inceliyorum. 47" olmasına karar verdik. PS3 performansı önemli bizim için. Input lag falan filan deniyor. Öyle profesyonel oyuncu değiliz, sadece keyfimiz kaçmasın oynarken.. Bunu göz önünde alırsak ve afamı karıştıranlar sonucunda bana ne önerebilirsiniz?

47" üreten ve fiyatı abartı olmayan LG ve Philips var gördüğüm. LG sanki daha iyi gibi. Ama o cephede iyice boğuldum..
LH3000, LH4000, LH5000, LH7000 var. Aralarındaki farkı göremiyorum. Kendi sitesi çok başarılı değil. Birde bunların 10'lu 20'li serileri var ki ne anlama geliyor hiç anlamadım. Mesela LH5000 ve LH5020 arasında ne fark var?

Kısaca kafam karışık, yılbaşından sonra almayı düşünüyorum. Bana öyle abartı fiyatı olmayan bir ürünü ps3'ü göz önünde bulundurarak tavsiye ederseniz sevinirm. Yani LH7000 çok iyidir ama değer mi? gibi..

Teşekkürler..



P
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir tane 47" Arçelik full hd LCD'de (modelini bilmiyom) Guitar Hero deneme şansı buldum. Input Lag'dan dolayımıdır bilemem ama doğru düzgün oynayamadım oyunu. Sürekli nota kaçırdım. Ama ne bilim anlayamadım tam olarak, sanki gecikme yokmuş gibiydi.. Input lag bu ise garip bişiymiş.. =)

Diğer oyunlarda pek fark göremedim. Çok uzun süre deneyemedim ama sanırım böyle bir sıkıntı var. Bu yüzden tecrübe etmiş arkadaşların önerileri çok daha önemli..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
16 yıl
Yarbay

Tüm TV'lerde input lag var ama artık hemen hepsinde "Game mode" olarak geçen ve 100Hz gibi özellikleri kapatarak input lag'in düşmesini sağlayan hazır modlar bulunuyor. Aldığın TV'nin bu tip tek tuşla oyun moduna geçme özelliği olması TV'den PS3'e geçişlerde avantaj sağlar. Bu açıdan çok oyun oynuyorsan ve fazla futbol maçı izlemiyorsan 100Hz olmayan yeni nesil TV modellerini düşünebilirsin, örneğin Sony V5500 serileri gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok oyun oynamak ve futbol maçı ilişkisini kuramadım. Anlatabilir misiniz?

Ayrıca çok oyun oynamak istemiyorum, sadece oynadığım zamanlar sıkıntı oluşturmasın bana. Mesela Guitar Hero oynarken ben notaları kaçıracaksam bu yüzden ben neyleyim 47"'i.. Öyle çok saliselik gecikme de umrumda değil. Dediğim gibi sıkıntı yapmasın. Aslında şöyle sorayım, 47"'de Guitar Hero oynayan var mı? Tecrübeleri neler..

Teşekkürler..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.