Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
184
Tıklama
0
Öne Çıkarma
4070 için Dik Kullanım Aparatı
S
6 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar pc kasamda ekran kartını dik kullanmak istiyorum. Kullanmış olduğum kasa ve almayı düşündüğüm aparat linkte. Aparat kasaya uyumlu mudur? veya farklı bir aparat öneriniz var mı? Ekran kartı olarak 20 güne kadar 4070 alacağım. Teşekkürler

Kasa : https://www.hepsiburada.com/performax-warmech-beyaz-temp-cam-rgb-atx-kasa-4-12-rgb-fan-p-HBV00001C33GZ?filtre=5&magaza=Vizyon%20Bilgisayar

Ekran Kartı Aparatı : https://www.hepsiburada.com/dark-pci-e-4-0-gpu-riser-dikey-ekran-karti-donusum-kiti-dkchvgakit4-p-hbcv00004mcpc7



S
6 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yok mu? Fikir verecek bir arkadaş. Üstte sorularıma ilaveten kasam fotodaki gibi. Bu dik takma aparatını kullandığımı varsayarsak en alttaki soketi kullandığımda üstündeki PCI ex ' e ses kartı sığar mı? İzlediğim bi kaç videoda dik takma aparatı kullanırsam diğer soketleri kullanamayacağım şeklinde idi.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



S
6 ay
Yüzbaşı

Merhaba.
Bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla sorularınızı cevaplamaya çalışayım.

1 - O aparatı kullanabilirsiniz. Aynı markanın PCI e 3.0 versiyonunu Warcry kasada kullanıyorum. Ekran kartı 6900xt.

2 - Kartı dik taktığınızda o bölümdeki soketleri kullanamayacaksınız maalesef. Kart o bölümü olduğu gibi kapatıyor. Ancak çok düşük profilli bir kart olur ise belki takılabilir. Ekran kartı ile anakart arasında 4 cm kadar bir boşluk kalıyor bende.
Burada bir sorun daha var. Ses kartı oraya sığsa bile kasaya sabitleyecek metal bracketi vidalayamayacaksınız. Hatta o metal bracketi sökmeniz bile gerekir muhtemelen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle vakit ayırıp cevapladığın için teşekkürler std350. Ses kartı olayını çok düşündüm. Hatta onu bile dik takabilir miyim? acaba diye baktım. :) Ekran kartını dik kullanmak istediğimden dolayı dahili ses kartı yerine harici ses kartı siparişi verdim. İnşallah 5+1 ses alabilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.